به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از همدان، یکی از جانبازان و آزادگان دوران دفاع مقدس در روز ۲۰ آبان با علائم حمله قلبی توسط همکارانش به بیمارستان فوق تخصصی قلب فرشچیان منتقل شده و متاسفانه پس از سه ساعت بستری در این بیمارستان جان خود را از دست میدهد.
اما فرزند این بیمار مدعی است که در آن روز جراح آنکال در بیمارستان نبوده و پرستاران و سوپروایزر بیمارستان در به در به دنبال جراح آنکال بوده و هیچ کس پاسخگوی نیاز بیمار نبوده است. علاوه بر آن از همراه بیمار میخواهند که پدرش را به بیمارستان خصوصی منتقل کند.
سعید کوروش رحیم، فرزند بیماری که در روز ۲۰ آبان در بیمارستان فرشچیان همدان از دنیا رفت، روایت میکند.
حوالی ساعت ۹ صبح پدرم در محل کارش دچار حمله میشود و همکارانش به سرعت او را به اورژانس بیمارستان فوق تخصصی فرشچیان منتقل میکنند.
او افزود: پس از انتقال پدرم به بیمارستان، با من تماس گرفتند و خواستند دفترچه او را به بیمارستان ببرم. ساعت ۹ ونیم بود که به بیمارستان رسیدم، پدرم احیا و هوشیار شده بود. به خوبی مرا شناخت و حتی چند کلمهای هم با من صحبت کرد.
کوروش رحیم گفت: پدرم را به بخش سی سی یو منتقل کردند، یکی از پرستاران گفت که بیمارتان باید هرچه سریعتر آنژیوگرافی شود، اما یکی از متخصصان قلب این بیمارستان که نامش نزد من محفوظ است به بنده گفت بیمارتان را باید به بیمارستان خصوصی بوعلی ببرید تا در آن جا آنژیوگرافی شود. در این بیمارستان امکان آنژیوگرافی وجود ندارد.
او اظهار داشت: شماره مسئول آنژیوگرافی بیمارستان بوعلی را به من دادند تا هماهنگیها را انجام دهم، تماس گرفتم، گفتند هزینه انجام این عمل ۲۶ میلیون تومان است اگر توانایی پرداخت آن را دارید اطلاع دهید.
کوروش رحیم افزود: با هزینه ۲۶ میلیونی این عمل کنار آمدیم، و رضایت نامه را هم امضا کردم. اما در این میان بیش از دو ساعت از وقت ما تلف شده بود و زمانی که آماده انتقال پدرم شدیم گفتند که دیگر زمان طلایی گذشته است و آنژیوگرافی هم بی فایده است.
او اظهار داشت: حال برایم جای سوال است که در آن روز نقش کد ۲۴۷ که برای درمان لحظهای سکتههای حاد قلبی است در این بیمارستان چه بود؟ چرا پزشک متخصص با وجود اینکه در بیمارستان فرشچیان بود، از من خواست تا پدرم به بیمارستان خصوصی ببرم و در آنجا پدرم را آنژیوگرافی کند؟ و اینکه اگر جراح آنکال در بیمارستان حضور داشت پس چطور سوپروایزر بیمارستان به دنبال این جراح میگشت و خبر از عدم حضور او در بیمارستان بود؟
کوروش رحیم با تاکید بر اینکه در برگهای تایپ شده جای خالی جراح آنکال در تاریخ ۲۰ آبان را دیدم، ابراز کرد: پس از این اتفاق، رئیس بیمارستان برگهای دست نویس را برایم آورد که در آن جراح آنکال برای این تاریخ قرار داده شده بود.
او با بیان اینکه پدرم ۵۲ ساله بود و سابقه هیچ گونه بیماری نداشت، تصریح کرد: حتما شکایت خود را به نظام پزشکی خواهیم برد.
شرایط بیمار اجازه آنژیوگرافی را نداده است
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی همدان گفت: شرایط بیمار مذکور اجازه آنژیوگرافی را نداده و انجام آنژیوگرافی هم دردی را دوا نمیکرد.
دکتر ابراهیم جلیلی، درباره ادعاهای فرزند مرحوم کوروش رحیم مبنی بر سهل انگاری پرسنل بیمارستان قلب فرشچیان برای درمان پدرش، اظهار داشت: اقدامات درمانی لازم برای این بیمار انجام شده، اما بیمار دچار سکته شدید قلبی شده بود.
او افزود: در آن روز پزشک وجراح آنکال در بیمارستان حاضر بود و روند درمان بیمار را پیگری کردیم. رئیس بیمارستان و جراح قلب بر بالین بیمار حاضر بودند، ولی تلاش متخصصان بی نتیجه ماند.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی همدان با تاکید بر اینکه در روز ۲۰ آبان، کد ۲۴۷ فعال بود و هیچ کوتاهی در حق این بیمار نشد، ابراز کرد: شرایط بیمار به گونهای نبود که آنژیوگرافی برایش کارساز باشد.
جلیلی در پاسخ به اینکه چرا باید یکی از متخصصان بیمارستان بیمار را به سمت بیمارستان خصوصی هدایت کند و بگوید در ازای دریافت ۲۶ میلیون تومان بیمار را آنژیوگرافی میکنم، اظهار داشت: چنین ادعایی را قبول ندارم و گمان نمیکنم هیچ پزشکی چنین پیشنهادی را به همراه بیمار بدهد.
او گفت: مرگ این بیمار در کمیته مرگ و بیمار بیمارستان مورد بررسی قرار گرفته و اگر پای کوتاهی پزشک یا پرسنل در میان باشد حتما رسیدگی میشود.
هیچ شکایتی به نظام پزشکی ارسال نشده است
رئیس سازمان نظام پزشکی همدان گفت: تاکنون هیچ شکایتی از جانب خانواده این بیمار به نظام پزشکی ارسال نشده است.
دکتر علیرضا مدرکیان با بیان اینکه تا کنون هیچ شکایتی در این باره به نظام پزشکی نشده است، اظهار داشت: به محض شکایت بررسی پرونده آغاز میشود.
انتهای پیام/ د
منبع: تسنیم