به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، بر اساس آموزههای طب سنتی با رعایت تدابیر تغذیهای ساده بهراحتی میتوان مانع از ابتلا به پوکی استخوان شد؛ در این مطلب به غذاها و خوراکیهایی که مصرف آنها منجر به استخوانسازی و تقویت بافت و تراکم استخوان میشود، اشاره شده است.
امروز ابتلا به "پوکی استخوان" به دلیل تغذیه نامناسب و غلط به امری رایج در اکثر جوامع تبدیل شده است.
اما بر اساس آموزههای طب سنتی با رعایت تدابیر تغذیهای ساده بهراحتی میتوان مانع از ابتلا به پوکی استخوان شد؛ در ادامه به غذاها و خوراکیهایی که مصرف آنها منجر به استخوانسازی و تقویت بافت و تراکم استخوان میشود، اشاره شده است:
ـ مصرف سنجد پودر شده با پوست و گوشت و هسته
ـ آب کرفس روزانه یک تا دو لیوان میل شود
ـ شیر گاو + عسل
ـ بادام درختی عصرها ۷ عدد میل شود
ـ مویز روزانه ۲۱ عدد صبح ناشتا میل شود
ـ چغندر با برگش بهصورت سوپ یا آش
ـ قلم گاو و پاچه گوسفند در طول هفته
ـ عرق گیاه "مخلصه" روزانه یک استکان
ـ ارده +شیره انگور در وعده صبحانه
ـ یک قاشق مرباخوری کنجد خام همراه شام
ـ کشک +نعناع +خرما
ـ جوشانده ریشه زرشک روزانه یک استکان
ـ پرهیز از مصرف دوغ و ماست
ـ پرهیز مطلق از مصرف نوشابههای گازدار و آبمیوههای صنعتی
ـ پرهیز از مصرف تنقلاتی مانند پفک، چیپس و ...
بیشتر بخوانید
•آیا منابع طب سنتی مصرف "نمک دریا" را تأیید و توصیه میکنند؟!
•طب سنتی چه راهکاری برای "سنگ کیسه صفرا" و تسکین درد آن دارد؟
•طب سنتی|یک نسخه ساده برای تقویت "قوای جنسی"
•طب سنتی|مصرف این غذای خوشمزه "کبد" شما را از کار میاندازد!
•طب سنتی|با مصرف جوشانده این برگ به جنگ "دیابت و سرطان" بروید
•طب سنتی|رعایت این ۱۱ تدبیر "سلامت کبد" شما را تضمین میکند
•طب سنتی|چه غذاهایی با "مزاجهای دم، صفرا، بلغم و سودا" سازگار است؟
منبع: تسنیم
انتهای پیام/