ثبت نام از کاندیدا‌های انتخابات مجلس یازدهم، از صبح امروز (یکشنبه، دهم آذر) همزمان با سراسر کشور در استان کرمانشاه نیز آغاز شد.

ثبت نام از کاندیدا‌های انتخابات مجلس یازدهم آغاز شدبه گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه، ثبت نام از کاندیدا‌ها از امروز به مدت یک هفته و تا ۱۶ آذر ادامه دارد و افراد واجد شرایط جهت ثبت‌نام می‌توانند در این مدت از ساعت ۸ صبح تا ۱۸ عصر به فرمانداری‌های مراکز حوزه‌های انتخابیه استان کرمانشاه مراجعه کنند.

استان کرمانشاه شش حوزه انتخابیه شامل حوره انتخابیه کرمانشاه، حوزه انتخابیه اسلام آبادغرب و دالاهو، حوزه انتخابیه قصرشیرین، سرپل ذهاب و گیلانغرب، حوزه انتخابیه پاوه، روانسر، جوانرود و ثلاث باباجانی، حوزه انتخابیه سنقروکلیایی و حوزه انتخابیه صحنه، کنگاور و هرسین دارد.

داوطلبین شرکت در انتخابات مجلس شورای اسلامی جهت ثبت نام علاوه بر مراجعه به فرمانداری‌ها، می‌توانند به وزارت کشور و افرادی که خارج از کشور هستند به سفارتخانه ها، کنسولگری‌ها و یا نمایندگی‌های سیاسی کشورمان در خارج از کشور مراجعه کنند.

برآورد می‌شود در استان کرمانشاه ۳۲۰ نفر کاندیدای انتخابات مجلس شورای اسلامی شوند که از بین داوطلبین، با رای مردم هشت نفر به عنوان نماینده مردم استان انتخاب خواهند شد.

مدارک لازم جهت ثبت نام در انتخابات جلس شورای اسلامی به این شرح است:

اصل کارت ملی و یک نسخه تصویر آن
اصل شناسنامه عکس­دار و یک نسخه تصویر کلیه صفحات آن
یک قطعه عکس ۴*۳ جدید
اصل و یک نسخه تصویر آخرین مدرک تحصیلی معتبر (حداقل کارشناسی ارشد و یا معادل آن)
اصل و تصویر گواهی رسمی مبنی بر قبول استعفاء و عدم اشتغال در پست و مقام و مشاغل مشمول استعفای موضوع ماده ۲۹ قانون انتخابات مجلس شورای اسلامی
اصل و یک نسخه تصویر کارت پایان خدمت وظیفه عمومی یا کارت معافیت دائمی و یا مدرکی معتبر دال بر روشن بودن وضعیت مشمولین خدمت وظیفه عمومی.

همچنین به استناد ماده­ ۲۸ قانون انتخابات مجلس شورای اسلامی و تبصره­‌های ذیل آن، انتخاب­ شوندگان هنگام ثبت نام باید دارای شرایط زیر باشند:

اعتقاد و التزام عملی به اسلام
التزام عملی به نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران
تابعیت کشور جمهوری اسلامی ایران
ابراز وفاداری به قانون اساسی و اصل مترقی ولایت مطلقه فقیه
داشتن مدرک تحصیلی کارشناسی ارشد یا معادل آن
نداشتن سوء شهرت در حوزه انتخابیه
سلامت جسمی در حد برخورداری از نعمت بینایی، شنوایی و گویایی
حداقل سن سی (۳۰) سال تمام و حداکثر هفتاد و پنج (۷۵) سال تمام.

الف: داوطلبان نمایندگی اقلیت‌­های دینی مصرّح در قانون اساسی از التزام عملی به اسلام، مذکور در بند (۱) مستثنی بوده و باید در دین خود ثابت­ العقیده باشند.
ب: هر دوره­ نمایندگی مجلس شورای اسلامی معادل یک مقطع تحصیلی فقط برای شرکت در انتخابات محسوب می­‌شود.
ج: ملاک محاسبه­ سن اشخاص برای ثبت نام در انتخابات، بر اساس تاریخ تولد اولیه ثبت شده در شناسنامه ­ی رسمی است و تغییرات بعدی توسط دستگاه­‌های ذیربط به استثنای محاکم قضایی ملاک عمل نخواهد بود.
د: طبق ماده­‌ی (۱۸) قانون تسهیلات استخدامی جانبازان مصوب ۳۱-۳-۷۴ و تبصره­ی ماده ­ی (۲۱) قانون حمایت از آزادگان مصوب ۱۳-۹-۶۸ و بند «الف» ماده­‌ی (۴۴) قانون برنامه پنجم و جزء (۶) بند «ث» ماده­‌ی (۸۸) قانون برنامه­ ششم، کلیه­‌ی جانبازان، آزادگان، فرزندان شهدا و رزمندگانی که حداقل شش ماه سابقه حضور در جبهه دارند از یک مقطع تحصیلی بالاتر برخوردار می­ گردند.

بر اساس قانون تفسیر ماده­ (۲۸) قانون انتخابات مجلس شورای اسلامی مصوب ۹-۵-۱۳۹۰، مدرک معادل تحصیلی در هر مقطع تحصیلی، مدرکی است که واجد ارزش استخدامی باشد.

انتهای  پیام/ز

 

 

آغاز ثبت نام از کاندیدا‌های انتخابات مجلس یازدهم

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.