مدیرکل روابط عمومی وزارت بهداشت گفت: در مرحله ابتدایی بیماری آنفلوانزا از مصرف آنتی‌بیوتیک و کورتون پرهیز کنید.

1 بامداد/ بستری 4 هزار نفر در بیمارستان به دلیل موارد مشکوک به آنفولانزا/ پرهیز از مصرف خودسرانه دارو و آنتی بیوتیک در مراحل ابتدایی بیماری آنفولانزاکیانوش جهانپور مدیرکل روابط عمومی وزارت بهداشت در گفت‌وگو با خبرنگار  حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، با اشاره به شیوع بیماری آنفلوانزا در کشور، اظهار کرد: موج شیوع بیماری آنفلوانزا در کشور از چند هفته گذشته  همزمان با آغاز فصل پاییز شروع شده است و افرادی مانند زنان باردار، کودکان زیر ۵ سال و سالمندان باید بیشتر از سایرین از خود مراقبت کنند.

او ادامه داد: در حال حاضر ۴ هزار نفر در بیمارستان‌ها و مراکز درمانی سراسر کشور بستری شده‌اند و تمام آنها بیماری آنفلوانزا برایشان به اثبات نرسیده است.

مدیرکل روابط عمومی وزارت بهداشت اضافه کرد: برخی از افرادی که در بیمارستان‌ها بستری هستند، علائم مشکوک به بیماری آنفلوانزا در آنها دیده شده است یا مبتلا به عارضه شبهه آنفلوانزا هستند.

او تأکید کرد: مصرف هرگونه کورتون و آنتی‌بیوتیک در مراحل اولیه بروز آنفلوانزا نباید انجام شود، زیرا ممکن است باعث افزایش مرگ و میر یا طولانی شدن دوره بیماری شود.


بیشتر بخوانید: آلودگی هوا در تشدید آنفلوانزا تاثیر گذار است؟


مدیرکل روابط عمومی وزارت بهداشت بیان کرد: برای پیشگیری از ابتلا به بیماری آنفلوانزا باید توصیه‌های بهداشتی را رعایت کرد و از روبوسی و دست دادن با سایرین جدا پرهیز شود.

جهانپور افزود: اگر به عارضه آنفلوانزا مبتلا شدید، سریعاً به پزشک معالج مراجعه کنید و در صورت تشخیص، دارو‌های آنتی ویروس باید مصرف شوند.

او گفت: از ابتدای شروع موج بروز و شیوع آنفلوانزا متأسفانه ۵۶ نفر فوت کرده‌اند و به همین دلیل به مردم توصیه می‌کنم که بهداشت فردی و اجتماعی به طور کامل رعایت شود.

مدیرکل روابط عمومی وزارت بهداشت یادآوری کرد: افراد مبتلا به بیماری آنفلوانزا از مصرف خودسرانه دارو جداً پرهیز کنند و فقط دارو‌های تجویزشده توسط پزشک معالج خود را مصرف کنند و از خوردن مایعات هنگام بیماری غافل نشوند.

انتهای پیام/

آخرین جزئیات از میزان بستری افراد در بیمارستان ها با آغاز موج جدید آنفلوانزا در کشور

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.