مسئول دبیرخانه کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد استان کرمانشاه گفت : در تلاش هستیم کرمانشاه به عنوان پایتخت فرهنگی مساجد ایران معرفی شود.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه،حجت الاسلام افشین کلات پور مسئول دبیرخانه کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد استان کرمانشاه گفت : در حال حاضر در سطح استان کرمانشاه ۵۶۲ کانون فرهنگی هنری وجود دارد که ۶۳ درصد در نقاط روستایی و ۳۷ درصد در مناطق شهری واقع شده اند.

او با بیان اینکه ۲۳ هزار نفر در سطح استان کرمانشاه در سامانه بچه‌های مسجد ثبت نام کرده اند، گفت : مجموعا ۳۰ هزار نفر عضو کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد استان هستند، اما به دلیل مشکلات اینترنت نام شماری از آن‌ها در سامانه بچه‌های مسجد ثبت نشده است.

مسئول دبیرخانه کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد استان کرمانشاه از ابلاغ طرح ملی فهما خبر داد و گفت: درصدد هستیم در طرح فرهنگی- هنری مساجد ایران استان کرمانشاه به عنوان پایتخت فرهنگی شناخته شود.

حجت الاسلام کلات پور گفت: بر اساس ابلاغیه جدید، کانون‌های فرهنگی-هنری باید دارای موسیقی و سرود مذهبی شوند و تمام کانون‌ها گروه تئاتر داشته باشند تا در مناسبت‌های مختلف مورد استفاده قرار گیرند.

این مسئول با بیان اینکه در جشن میلاد حضرت زهرا (ص) پایتخت فرهنگی مساجد ایران معرفی خواهد شد، افزود: به منظور دستیابی به این هدف کانون‌های مساجد باید برنامه‌های فرهنگی و هنری داشته باشند و امتیاز آن‌ها بالا باشد.

او گفت: به منظور دستیابی به این هدف راهی طولانی پیش رو داریم با این حال کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد استان موظف به انجام عضوگیری شده اند همچنین تمام اعضا باید دارای شناسنامه مسجدی شوند.

مسئول دبیرخانه کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد استان کرمانشاه گفت: امسال نخستین سال اجرای طرح مذکور است و در این راستا کانون‌های فرهنگی-هنری کشور برنامه محور شده اند و با ارائه برنامه در سطح استان کسب امتیاز می‌کنند.

حجت الاسلام کلات پور گفت: در این راستا کانون‌های فرهنگی-هنری با افزایش فعالیت خود و کسب امتیاز‌های بالا امتیاز کسب در قرعه کشی سفر به کربلا و اماکن مذهبی که روز‌های یکشنبه برگزار می‌شود، شرکت داده می‌شوند.

او گفت: همچنین در نهایت استانی که بالاترین امتیاز را کسب کند، به عنوان پایتخت فرهنگ و هنر معرفی خواهد شد.

مسئول دبیرخانه کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد استان کرمانشاه با بیان اینکه استانی که به عنوان پایتخت فرهنگ و هنر معرفی شود، با بودجه تخصیص یافته می‌تواند در راه توسعه فرهنگ و هنر گام بردارد، گفت: مسئولان باید در این زمینه همکاری لازم را به عمل آورند و به منظور ارتقا فرهنگ وارد عرصه شوند.

حجت الاسلام کلات پور با اعلام اینکه استان‌های مشهد، قم، اصفهان و شیراز فعال‌تر هستند، گفت: زلزله و سیل موجب تخریب بخشی از زیرساخت‌های کرمانشاه شده هرچند در حال حاضر در زمره استان‌های خوب قرار دارد.

او با بیان اینکه درصدد این هستیم همه کانون‌های فرهنگی-هنری استان دارای کتابخانه شوند، افزود: در حال حاضر ۵۰ کانون فرهنگی-هنری مساجد در استان مجهز به کتابخانه هستند، اما با انعقاد تفاهم نامه میان واحد‌های مختلف درصدد تجهیز کانون‌های دیگر یا استفاده حداکثری از ظرفیت نزدیک‌ترین کتابخانه عمومی شهر و روستا هستیم.

مسئول دبیرخانه کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد استان کرمانشاه با اشاره به اجرای طرح شنبه‌های کتاب، گفت: در این طرح امام جماعت مسجد کتابی معرفی کرده و در جمع حلقه نخبگان چند صفحه‌ای مطالعه می‌کند و به نقد و بررسی کتاب می‌پردازند.

این مسئول با تاکید بر اینکه هدف از اجرای طرح شنبه‌های کتاب، افزایش سرانه مطالعه است که در کشور و استان آمار آن پایین است، افزود: کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد استان اربعین در شهرستان قصرشیرین به برپایی موکب و ارائه خدمات به زائرین پرداختند.

حجت الاسلام کلات پور با بیان اینکه اعضای کانون‌های فرهنگی هنری مساجد را افراد شش سال تا ۴۰ سال تشکیل می‌دهند، گفت: بیش از ۵۰ درصد اعضا بین هفت تا ۲۰ سال، ۳۰ درصد بین ۲۰ تا ۳۰ سال و ۲۰ درصد بالای ۳۰ سال هستند .

 

 

انتهای پیام/د

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.