به گزارش خبرنگار
گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از
زنجان، امیر ارجمندسرپرست اداره کل میراث فرهنگی استان زنجان افزود: ما در میراث بنا را بر حمایت از سرمایه گذاری گذاشته ایم، چه سرمایه گذاران داخلی و چه سرمایه گذاران خارجی، پس در این راستا در رفع موانع موجود در این حوزه فروگذار نخواهیم کرد.
او ادامه داد: حوزههای بسیاری در زنجان بکر و کار نشده است و مجموعه میراث استان بر آن است تا با تسهیل تمام قوانین و ضوابط دست و پاگیر به توسعه گردشگری استان سرعت ببخشد.
ارجمند گفت: ما در زنجان مجموعهای از خاصترین جاذبههای تاریخی و طبیعی را داریم، گنبد سلطانیه بزرگترین بنای آجری جهان، مجموعه بی نظیر مردان نمکی، طولانیترین بازار سرپوشیده جهان، غار آهکی کتله خور و یا بنای رختشویخانه جاذبههای منحصر به فرد استان زنجان است.
سرپرست اداره کل میراث فرهنگی استان زنجان با اشاره به اینکه این استان ۸۲۳ اثر تاریخی ثبت شده در فهرست میراث ملی دارد، افزود:اگر کسی در استان فکر میکند بنای تاریخی واجد ارزش دارد به میراث بیاید تا با مشارکت هم آنرا برای تبدیل به اقامتگاه مرمت کنیم.
ارجمند تصریح کرد: توسعه سرمایه گذاری در بخشهای مختلف احیا و مرمت بناهای تاریخی، احداث مجتمعهای بین راهی-گردشگری، هتل ها، اقامتگاههای ارزان قیمت و اقامتگاههای بومگردی برای ما از اهمیت فراوانی برخوردار است.
او خبر از ایجاد ۱۰ اقامتگاه بومگردی در ۱۰ روستای خرمدره را داد و گفت: یکی از برنامههای میراث، توسعه اقامتگاههای بومگردیست به گونهای که از ۱۵ روستای شهرستان خرمدره به خاطر طبیعت زیبای آن، در ۱۰ روستا اقامتگاه بومگردی ایجاد خواهد شد.
او در خصوص پروژههای مهم استان اظهار کرد: توسعه هتل بزرگ زنجان، احداث یک هتل سه ستاره، تعیین تکلیف مجتمع بنانور زنجان، احداث پارک آبی خرمدره و تکمیل دو مجتمع بین راهی از جمله پروژههای بزرگ در دست اجرا در بخش گردشگری زنجان هستند.
این مسئول در پایان با اشاره به مکانیزه شدن اخذ مجوز موافقت اصولی عنوان کرد: مکانیزه شدن فرایند اخذ مجوز موافقت اصولی برای متقاضیان ایجاد تاسیسات گردشگری با ثبت درخواست در پنجره واحد خدمات الکترونیک وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی در راستای تسریع و تسهیل امر سرمایه گذاری و ایجاد تعاملات دو سویه در سال ۹۸ اجرائی شده است.
انتهای پیام/ن