به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، نازیلا شهبازی رئیس انجمن دندانپزشکان ایران شعبه فارس در نشست خبری دهمین کنگره علمی کاربردی داندانپزشکی پارسه، اهداف و رسالت انجمن را به عنوان جامعه علمی بیان کرد و گفت: فعالیت انجمن دندانپزشکان در حوزه ارتقاء علمی برای دندانپزشکان دانش آموخته است که وارد فعالیت حرفهای شده اند.
او با بیان اینکه انجمن در شعب به عنوان انجمن صنفی شعبه ندارند، یادآور شد:، اما مسائل صنفی و مشکلات این حوزه را کارشناسی و به نهادهای تصمیم گیرنده اعلام میکنیم.
شهبازی با بیان اینکه در این راستا تعامل خوبی با سازمان نظام پزشکی و دانشگاه علوم پزشکی صورت گرفته است، خاطرنشان کرد: همچنین پیگیری مسایل بهداشتی و درمانی گروه هدف و دانش آموزان مدنظر جامعه دندانپزشکان ایران شعبه فارس است.
رئیس دهمین کنگره علمی کاربردی داندانپزشکی پارسه گفت: بعد از شعبه مرکز یکی از شعباتی هستیم که توانمندی خود را ثابت کرده ایم.
مهدی فروزانفر اهداف دهمین کنگره را ارتقا سطح علمی دانش دندانپزشکی، آشنایی با مواد دندانپزشکی، نشست پیرامون مسائل صنفی و فرهنگی بیان کرد.
او با اشاره به استقبال شرکتها در دهمین کنگره علمی دندانپزشکی عنوان کرد: این کنگره بزرگترین رویداد علمی و نمایشگاهی در جنوب کشور است که ۲۰ تا ۲۲ آذرماه به مدت سه روز برگزار میشود.
فروزانفر همچنین از برگزاری جشنواره سلامت دهان و دندان خبرداد که توسط جامعه دندانپزشکی و بدون هیچ اعتبار مالی در جهت سلامت جامعه برگزار میشود.
وی ادامه داد: این جشنواره در تالار فرهنگیان جشنوارهای از ۲ روز قبل از برگزاری کنگره با حضور هزار و ۵۰۰ دانش آموز از مناطق عمده کمتر برخوردار طی ۲ روز با هدف سلامت بهداشت دهان و دندان بررسی و معاینه و آموزش و... برگزار میشود .
وی همچنین با اشاره به پراکندگی بیمهها و پوشش بیمهها اذعان کرد: در دندانپزشکی برخلاف هزینههای بالایی که وجود دارد بیمهها کمتر تمایل به پوشش دارند و فرصت را برای شرکتهای شبه بیمهای باز میکند که کاملا فریب است و نفعی برای بیمار ندارد و بدون نظارت در حوزه درمان ورود میکند.
فروزان فر افزود: تعدد ارگانهایی که در حوزه سلامت ورود کرده اند و معاونت درمانی که دارند نیز خود مشکلاتی ایجاد کرده است.
او با اشاره به افزایش تعداد بی رویه دانشجویان بالا، تعدد دانشکدهها و تبلیغ بر روی شغل دندانپزشکی و... گفت: این باعث شده که فارغ التحصیلان زیادی در جامعه دندانپزشکی باشد.
به گفته این عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شیراز درحال حاضر سبد اقتصادی خانوادهها به نحوی است که نمیتوانند برای درمان دندانپزشکی اقدام کنند.
او با اشاره به برگزاری کارگاه عملی و پنل هلی تخصصی در دهمین کنگره پارسه یادآور شد: گرچه تجهیزات دندانپزشکی به شدت تحت تاثیر مباحث ارزی است، اما با این وجود نزدیک به ۹۰ شرکت در کنگره حضور خواهند داشت.
حسین میرهادی دهمین کنگره علمی کاربردی داندانپزشکی پارسه شیراز نیز نبود مرکزی برای برگزاری همایشها در شیراز را نقصی دانست که برخلاف اینکه کنگرههای علمی و درمانی زیادی برگزار میشود، اما مرکز همایشی وجود ندارد.
وی با اشاره به اینکه ظرفیت کنگره پر شده است، عنوان کرد: بیش از هزار نفر ظرفیت امتیازی و شرکت کننده داریم و امسال ظرفیت کمتری به ما دادند وظرف هفته اول ظرفیت تکمیل شد.
میرهادی افزود: برای حضور در دهمین کنگره براساس ظرفیت سالنها محدودیتی وجود ندارد و همچنین بازدیدکنندگان از نمایشگاه بیش از ۳ هزار نفر پیش بینی میشود.
به گفته او تمام رشتههای تخصصی جراحی لثه، ایمپلنت، ارتودنسی، جراحی فک و صورت، ترمیمی و زیبایی و... در کنگره کارگاه عملی و علمی دارند.
میرهادی با بیان اینکه این سمینار با همکاری دانشگاه علوم پزشکی شیراز و جامعه دندانپزشکی ایران شعبه فارس برگزار خواهد شد، افزود: حدود ۸۰ سخنران و مجموعا ۲۵ پنل کارگاهی در این سمینار خواهیم داشت.
انتهای پیام/