به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه، بهرام فاضلی ، یکی از مهمترین راهکارها در راستای عدم گرایش مردم به سمت استفاده از کالاهای قاچاق و خارجی را فرهنگسازی دانست و تاکید کرد: همه دستگاههای فرهنگی باید برای رویآوری مردم به مصرف کالای داخلی تلاش کنند.
او فرهنگسازی مستمر را در راستای نهادینه کردن مصرف کالای داخلی موثر دانست و گفت: اقدامهای فرهنگی کم هزینه و بهترین بازده را دارند اگرچه ممکن است مقداری زمانبر باشد.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمانشاه، ورود کالای قاچاق به کشور را از چند جنبه به ضرر کشور دانست و گفت: یکی از مهمترین مضرات این کالاها از رونق افتادن تولید داخلی، ورشکستگی واحدهای تولیدی و تعطیلی آنها است.
فاضلی، بیکار شدن شاغلان در این واحدها را از دیگر تبعات استفاده از کالای قاچاق و خارجی دانست و تصریح کرد: رونق تولید داخلی، ایجاد اشتغال و درآمدزایی در کشور از راه حمایت و مصرف کالای داخلی میگذرد.
او با بیان اینکه امروز در کشور در بخشهای مختلف کالاهای با کیفیت و مرغوبی تولید میشود، گفت: متاسفانه به دلیل عدم اطلاع رسانی مناسب بسیاری از مردم این کالاهای تولید داخلی را نمیشناسند.
او بر معرفی کالاهای تولید داخل کشور و استان کرمانشاه به شکلهای مختلف در استان تاکید کرد و افزود: اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی در قالب گروههای مختلف فرهنگی هنری برای استفاده از کالای تولید داخلی برنامههایی اجرا کرده و به صورت مستمر نیز در دست اجرا دارد.
انتهای پیام/ز