به گزارش خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، غلامحسین شافعی رئیس اتاق بازرگانی ایران در پنجمین همایش مبارزه با فساد اظهار کرد: مسائل انقدربرای ما مشکل آفرین نیست که سقوط اخلاقی میتواند مشکل آفرین باشد. این در حالی است که اگر این روند ادامه داشته باشد میتواند یک سیر نزولی با شیب تند باشد، بنابراین باید این موضوع را سرلوحه قرار دهیم.
وی ادامه داد: مقابله با مفسدان راهکار اصلی مقابله با فساد نیست و ما باید به دنبال خشک کردن فساد باشیم.
بیشتر بخوانید: بخش خصوصی، اولین قربانی فساد است
در ایران رفتارهای حاکم در بازار ما بسیار تحسینبرانگیز بود
شافعی افزود: در ایران رفتارهای حاکم در بازار ما بسیار تحسینبرانگیز بود به گونهای که ما همراه همکاران خود بودیم و ما از نسل افرادی هستیم که در کسب و کار خود نیرو تربیت میکردیم تا بیش از اینکه به دنبال سود باشیم.
رئیس اتاق بازرگانی ایران تصریح کرد: در وضعیت امروز موضوع فساد در جامعه جدی است چرا که قبح آن به دلیل سقوط اخلاقی در حال از بین رفتن است و این فساد بین ۱ تا ۸ درصد بر رشد اقتصادی کشور تاثیر میگذارد.
شافعی در ادامه اظهار کرد: یکی از مشکلات اساسی دیگر که ما با آن روبه رو هستیم از دست دادن سرمایههای اجتماعی کشور است که به دلیل رانت و فساد در کشور رخ داده است و این روند سبب شده تا فقر احساسی در کشورمان حاکم شود و این موضوعات مسائلی است که اگر به آن توجه نکنیم زمان را از دست دادیم.
وی تاکید کرد: رهبری، فساد را به یک اژدهای هشت سر و غده سرطانی تفسیر کردند از این رو نباید اجازه داد تا قبح فساد ریخته شود و انسانهای سالم خواهان همرنگ شدن با فاسدان باشند.
رئیس اتاق بازرگانی ایران گفت: اگر ما به جای مبارزه با فساد مقابله با فاسد را داشته باشیم کافی نیست و ما اگر زمین فساد را از بین نبریم تعدان فاسدان هر روز بیشتر میشود از این رو ما باید در راستای مقابله با فساد به طور جدی وارد عمل شویم.
شافعی اظهار کرد: طبق آمارها یک درصد از مردم به هیچ وجه حاضر به انجام فساد نیستند و یک درصپ حاضر به انجام هر فسادی هستند از این رو ما باید در جهت هدایت ۹۸ درصد از مردم وارد عمل شویم تا راه ایجاد فساد و گرایش مردم به آن بسته شود.
انتهای پیام/