به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از سنندج ،مجتبی ورمقانی مدیرکل دامپزشکی استان کردستان در کارگروه تنظیم بازار گفت: نظارت بر مراکز عرضه و تولید فرآوردههای خام دامی از زمان تولید تا سرسفره مردم بر عهده اداره کل دامپزشکی استان است.
او افزود: از ابتدای سال جاری تاکنون ۸۶ هزار مورد بازدید از رستورانها و مراکز تهیه مواد غذایی آماده و قصابیها در سطح استان صورت گرفته است.
مدیرکل دامپزشکی استان کردستان بیان کرد: از ابتدای سال جاری تا اول آذرماه ۶۹ هزار کیلوگرم فرآورده خام دامی فاسد از مراکز ضبط و پرونده آنان به مراجع قضایی ارجاع شده است.
ورمقانی با بیان اینکه ۲۱۵ مورد از این تخلفات به تعزیرات حکومتی ارجاع شده است، اظهار داشت: در این مدت ۴۰ واحد متخلف در سطح بازار نیز پلمپ شده و نظارتها بر اساس خواسته و انتظار مردم جهت عرضه قانونی فرآوردههای خام دامی در شب یلدا نیز شدیدتر خواهد شد.
انتهای پیام/ع