به گزارش گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از بوشهر، سرهنگ مهدی قاسمی رئیس پلیس فتا استان بوشهر بیان کرد: نداشتن رمز پویا، فعال نبودن سامانه پیامکی بانک و استفاده از کارتهای بانکی که حساب اصلی فرد به شمار میرود، از جمله مهمترین مواردی است که باعث میشود فرد دچار کلاهبرداری اینترنتی شود و از این موضوع اطلاع پیدا نکند.
او ادامه داد: در پرونده اخیری که در استان تشکیل شد، متهم سه درگاه انیترنتی جعلی ایجاد کرده و دست کم به اطلاعات حساب ۴۰۰ نفر دسترسی یافته بود. وقتی پرونده را بررسی میکردیم متوجه شدیم برخی از افراد اطلاعات حسابشان ۱۵ مرحله کپی شده بود یعنی ۱۵ بار به درگاههای جعلی مراجعه کرده بودند اما به علت فعال نبودن سامانه پیامکی حسابشان متوجه نشدند که از حسابشان پول برداشت شده است.
رئیس پلیس فتا استان بوشهر بیان کرد: همچنین در بررسی پروندههای کلاهبرداری اینترنتی مشخص شد که مال باختگان برای کارهایی با ارزش ریالی پایین مانند خرید شارژ تلفن همراه از کارت مرتبط با حساب اصلی یا حقوقی خود که دهها میلیون تومان پول در آن بوده، استفاده کردهاند.
قاسمی از کاربران خواست پیش از هر فعالیت اقتصادی و بانکی، از رمز پویا استفاده کنند، رمزی که از یک بار مصرف است و از اوایل دی هم استفاده از آن الزامی خواهد شد.
او تاکید کرد: کاربران پیش از دی کارهای لازم برای فعال کردن رمز پویا را انجام دهند.
رئیس پلیس فتا همچنین فعال کردن سامانه پیامکی حساب بانکی و استفاده از کارت بانکی با مبلغ پایین را از دیگر نکاتی عنوان کرد که باید برای داشتن یک فعالیت ایمن افتصادی در محیط اینترنت به آنها توجه کرد.
قاسمی همچنین از کاربران خواست اپلیکیشنها را از فروشگاههای معتبر اینترنتی دریافت کنند و برای اطلاع از موارد لازم در این خصوص به پایگاه پلیس فتا به نشانی www.cyberpolice.ir مراجعه کنند.
انتهای پیام/ک