به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اردبیل، صغری فرشی، معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان اردبیل امروز در جلسه با فعالان صنایع غذایی گفت: با توجه به اینکه گردشگری غذا نیازمند غذاهای مرغوب و جذاب است جلسات متعددی برای وارد شدن غذاهای بومی به منوی رستورانها برگزار شد.
او بیان کرد: گردشگری غذا جزء رتبههای اول در جذب گردشگران در دنیا است و ما تلاش داریم با تدوین این اطلس در معرفی غذاهای بومی استان به گردشگران بیشتر تلاش کنیم.
معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان اردبیل افزود: در نظر داریم یک تور گردشگری غذا از استان های مختلف کشور به مقصد یکی از آموزشگاههای استان تعریف خواهد شد.
فرشی با اشاره به اهمیت فرهنگسازی در این حوزه، گفت: در این خصوص از ظرفیت نهادهای آموزشی از جمله جهاد دانشگاهی نیز بهره مند خواهیم شد.
انتهای پیام/ع