مدیرکل صداوسیمای استان گفت: توجه و اهتمام ویژه به حوزه علم و فناوری یکی از مهمترین برنامه‌های رسانه ملی و استانی در برنامه ریزی راهبردی خود می‌باشد.

توجه و اهتمام ویژه به حوزه علم و فناوری یکی از مهمترین برنامه های رسانه ملی و استانیاستبه گزارش خبرنگار گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از زنجان،مدیرکل  صدا و سیمای مرکز زنجان در جمع رئیس و معاونین مرکز تحصیلات تکمیلی در علوم پایه زنجان با تقدیر از پرفسور یوسف ثبوتی؛ موسس دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم‌پایه زنجان، این دانشگاه را یک مرکز آموزش و تحقیق در سطح جهانی خواند و افزود: کیفیت بالای تحقیقات انجام شده در گروه‌های تحقیقاتی، مقالات چاپ شده در مجلات تراز اول جهان و همچنین همکاری‌های انجام شده با گروه‌های تحقیقاتی ممتاز بین‌المللی، این دانشکده را در جایگاه ممتازی در بین دانشگاه‌های کشور قرار داده است.

 لطیفی سوق دادن امور خیریه را به سمت و سوی علم ضرورتی انکار ناپذیر دانست و تصریح کرد: توسعه علم و دانش و حمایت از دانشمندان و نخبگان از طریق وقف برکات بسیار زیادی در پی خواهد داشت که از آن جمله ارتقاء رتبه علمی فرزندان این آب و خاک در عرصه جهانی و کسب عزت و افتخار بیشتر برای میهن اسلامیمان است.

رئیس رسانه استانی با بیان اینکه امروز نیازمند تزریق اندیشه فرهنگی به منظور ایجاد وقف‌های علمی در کشور هستیم، گفت: اگر این سنت حسنه در حوزه علم و دانش گسترش یابد، شاهد شکوفایی استعداد نخبگان علمی کشور، گسترش کارآفرینی و بروز شدن فناوری صنایع خواهیم بود.

او با استقبال از همکاری بیش از پیش مراکز علمی با رسانه ملی، بر معرفی و تبیین مبسوط جایگاه علمی و برکات وجود این مرکز مهم دانش محور از طریق تولید و پخش برنامه‌های فاخر تاکید کرد.

رئیس مرکز تحصیلات تکمیلی در علوم پایه زنجان هم با تشکر از توجه رسانه استانی به مقوله علم و دانش و پژوهش گفت: جریان سازی اجتماعی درخصوص موقوفات علمی نیازمند ورود رسانه استانی به منظور آگاهی بخشی و اقناع افکار عمومی است.

 بابک کریمی با اشاره به سنت حسنه وقف افزود: دانشگاه هاروارد بعنوان مهم‌ترین مرکز علمی جهان که توسط فردی بنام جان هاوارد تاسیس و در حال حاضر نیز با موقوفات فراوان در اختیار، با درآمدی سرشار بدون اتکاء به دولت درحال فعالیت است، یک نمونه عملی برای این موضوع به شمار می‌رود.

او ایجاد زبان مشترک بمنظور سوق دادن حجم عظیم موقوفات به سمت علم را وظیفه خطیر رسانه ملی دانست و افزود: توسعه، کارآفرینی، پژوهش و راهبرد‌های کلان دانش محور با بودجه کنونی هم خوانی ندارد و صداوسیما با جریان سازی می‌تواند سرمایه عظیم مردم در حوزه وقف را به سمت دانش آموزی فرزندان این مرز و بوم هدایت نماید.

در ادامه این نشست معاونین صدا و سیما و همچنین مرکز تحصیلات تکمیلی در علوم پایه پیشنهادات و راهکار‌های خود را در خصوص بسط فرهنگ وقف علمی ارائه نمودند.
 
انتهای پیام/ن
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.