به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه،مهدی ظفری پور رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی دامپزشکی استان کرمانشاه گفت : در حال حاضر ۵ کشتارگاه طیور فعال شامل سه کشتارگاه در کرمانشاه، یک کشتارگاه در روانسر و یک کشتارگاه در اسلام آبادغرب در سطح استان کرمانشاه وجود دارد.
او گفت : همچنین چهار کشتارگاه غیرفعال در شهرستانهای کنگاور، سنقر، صحنه و کرمانشاه داریم.
این مسئول با بیان اینکه نظارت بر کشتارگاه طیور مستمر است، گفت: یک دامپزشک و دستیار به صورت شبانه بر روند ورود مرغ زنده، کشتار و بسته بندی آن نظارت میکنند.
ظفری پور گفت: نظارتها قبل و بعد از کشتار انجام میشود و سپس بیماریهای قابل تشخیص، تشخیص داده شده و تصمیم گیری و قضاوت علمی در این باره صورت میگیرد در نهایت مرغی که شرایط لازم را برای مصرف داشته باشد، بسته بندی برای عرضه آماده میشود.
او گفت: کشتارگاههای طیور همه صنعتی هستند، اما کشتارگاه دام استان هم سنتی و هم صنعتی هستند.
رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی دامپزشکی استان کرمانشاه گفت: کشتارگاه صنعتی دام شامل کشتارگاه کنگاور، کشتارگاه بیستون و کشتارگاه دام زاگرس ماهیدشت است.
این مسئول با بیان اینکه در این کشتارگاهها گاو، گوساله، گوسفند و بز ذبح میشود، گفت: در این کشتارگاهها با ورود دام زنده معاینات انجام میشود و در صورتی که دامها شرایط کشتار داشته باشند، کشتار خواهند شد که در تمام این فرآیند نیروهای دامپزشکی نظارت دارند.
ظفری پور گفت: در صورتی که دامی شرایط لازم برای مصرف داشته باشد با تاریخ تولید، انقضا و درج مکان، مهر و لیبل گذاری میشود و به مدت ۲۴ ساعت در دمای صفر تا چهار درجه در مرحله پیش سرد قرار میگیرد.
او با اعلام اینکه ۹ کشتارگاه سنتی در سطح استان داریم، گفت: شرایط بهداشتی در این کشتارگاهها فراهم است و نیروهای دامپزشکی در این کشتارگاهها مستقر و بر فرآیند کشتار، نظارت میکنند و اگر دامی شرایط لازم برای کشتار داشته باشد اجازه مهر کردن و ارسال به مراکز عرضه صادر میشود.
رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی دامپزشکی استان کرمانشاه گفت: مرحله پیش سرد برای از بین بردن آلودگیهای دام و مانع از ابتلا به بیماریهای تب کریمه کنگو و تب مالت است.
این مسئول گفت: ۶۶ هزار و ۳۶۷ بازدید از مراکز عرضه سطح شهر و رستورانها به عمل آمده که چهار هزار و ۸۹۸ مورد غیر بهداشتی بوده است.
او با بیان اینکه با موارد غیر بهداشتی در قالب تذکر، اخطار یا معرفی به دستگاه قضایی برخورد شده، افزود: همچنین ۱۴۵ هزار و ۳۷۴ کیلوگرم فرآورده غیر قابل مصرف ضبط و امحا شده است .
انتهای پیام/د