به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، در یکصد و سیزدهمین جلسه علنی صحن شورای اسلامی شهر شیراز ایراد فرمانداری به یک مصوبه شورا در خصوص دکلها، آنتنها و ایستگاههای مخابراتی مورد بررسی قرار گرفت و پس از اصلاح و تکمیل، آییننامه دکلها، آنتنها و ایستگاههای مخابراتی در شهر شیراز شامل یک مقدمه، ۱۴ ماده و ۲۰ تبصره به تصویب شورای شهر رسید.
همچنین ایرادات فرمانداری در خصوص مصوبات کمیسیون نامگذاری شورا در این جلسه بررسی شد که اعضا با استناد به قوانین مربوط به اختیارات شورای شهر، بر مصوبه پیشین خود اصرار کردند.
در ادامه پیشنهاد بازنگری شهرداری شیراز در خصوص طرح کمیسیون شهرسازی و معماری شورا با موضوع ساماندهی باغات قصردشت شیراز در سطح راهبردی نیز مورد بحث و بررسی قرار گرفت که این طرح به منظور بررسی بیشتر به کمیسیون تلفیق شورای شهر ارسال شد.
دو ایراد فرمانداری شهرستان شیراز در خصوص مصوبه مربوط به عوارض صدور پروانه نصب دکلها، آنتنها و ایستگاههای مخابراتی در شهر شیراز نیز در این جلسه مورد بررسی قرار گرفت که با اصلاح مدت زمان اعتبار پروانه صادره از سوی شهرداری از دو به سه سال موافقت شد؛ بنابراین عوارض تمدید پروانه برای یک دوره سه ساله پنجاه میلیون ریال خواهد بود.
موضوع لایحه شهرداری شیراز در خصوص آییننامه اجرایی بند ۵۰ تکالیف بودجه ۹۷ شهرداری شیراز، نیز آخرین دستوری بود که در یکصد و سیزدهمین جلسه عادی علنی شورای شهر شیراز مطرح شد و بر اساس آن آیین نامه اعمال سیاستهای تشویقی و ترغیب کارکنان به بازنشستگی و بازخرید در ۶ ماده و ۲ تبصره تصویب شد.
همچنین سیداحمدرضا دستغیب عضو شورای شهر شیراز، در. صف شهید محراب حضرت آیت الله سید عبدالحسین دستغیب، گفت: آیت الله دستغیب پرچمدار مبارزات سیاسی در استان فارس بود. روحانیون و مبارزان سیاسی مسلمان نیز با بیان و حرکت او جرات میگرفتند. مخالفت علنی با کشف حجاب، مبارزه علنی علیه جشنهای ۲۵۰۰ ساله و همراهی با نهضت امام خمینی (ره) از سال ۴۱ از جمله این مبارزات است.
او ادامه داد: مسجد جامع عتیق شیراز، پایگاه مبارزات مردم و جوانانی بود که آن شهید با پایمردی، اهالی فارس را رهبری میکرد. بیتردید اولین شخصیتی که پرچم مخالفت علیه حکومت ظالم شاهنشاهی را در فارس برافراشت و به صراحت و شجاعت از نهضت امام خمینی (ره) دفاع کرد، آن شهید مجاهد بود.
دستغیب افزود: شهید آیت الله دستغیب مردم را خالصانه به سوی خدا فرا میخواند و وظیفه هدایت، ارشاد، اصلاح و تربیت مردم که رسالت پیامبران است را به خوبی ایفا میکرد. ایشان در میان مردم و با مردم زندگی میکرد و هیچ گاه خود را از مردم جدا ندانست. در تمام مدت عمرش همانند پدران و اجدادش ملجا و پناه مردم بود و برای نجات مردم از حکومت ظالم با سخنان افشاگرانه خود چندین مرتبه بازداشت، تبعید و حبس خانگی شد و بارها منزلش مورد هجمه دژخیمان رژیم قرار گرفت.
او در ادامه بیان کرد: امامت جمعه شیراز را به درخواست مردم فارس و بنا بر حکم امام (ره) پذیرفت و به نمایندگی از مردم استان فارس در اولین مجلس خبرگان انتخاب شد. با اینکه بارها از ایشان خواسته بودند برای رفتن به نماز جمعه از ماشین استفاده کند قبول نمیکرد و میفرمود: من میخواهم در این کوچهها در میان مردم باشم تا اگر کسی سوالی یا گرفتاری داشته باشد و خجالت بکشد به منزل بیاید به کارش رسیدگی کنم. باور ایشان بر آن بود که در بین مردم بوده ام و تا آخرین نفس هم باید در بین اینان و با ایشان باشم.
دستغیب در ادامه با بیان اینکه بر اساس چارچوبهای قانونی موجود، شهروندان عادی که نقش در اعتراضات و اغتشاشهای اخیر و در میانه درگیریها جان باختهاند، در حکم شهید محسوب شدند، اظهار داشت: اتفاقات بسیار ناگواری در شهر شیراز افتاد، از آسیب و تخریب به اموال عمومی تا کشته شدن تعدادی از همشهریان که موجب نگرانی همه مردم شده است.
او گفت: در مدت اخیر بیتدبیری و ضعف مدیریت مسؤولین شهرستانی و استانی کاملاً بر همگان آشکار شد و نحوه برخورد با معترضین و تعداد کشتهشدگان و دیگر ابعاد این حادثه تلخ، هنوز مبهم و غیرشفاف است.
عضو شورای شهر شیراز اظهار کرد: در حادثه دلخراش سیل سال ۹۸ که موجب کشته شدن ۲۲ نفر از هموطنان عزیزمان شد، شورای اسلامی شهر شیراز با استفاده از کارشناسان رسمی دادگستری و اساتید خبره و مجرب دانشگاهی، نسبت به تشکیل کمیته حقیقتیاب اقدام و گزارش جامعی را تهیه و در اختیار افکار عمومی و نهادهای قانونی و قضایی گذاشت، در همین جا پیشنهاد دارم که شورای اسلامی شهر، نسبت به تشکیل کمیته حقیقتیاب اغتشاشات اخیر، با حضور مسؤولین ذیربط ابعاد این حادثه ناگوار مورد بررسی قرار گیرد تا اولاً مشخص شود که فرمایش مقام معظم رهبری در خصوص برخورد با معترضین با رأفت اسلامی، صورت پذیرفته یا خیر؟ و ثانیاً مقصر یا مقصرین احتمالی مشخص و به مراجع قضایی معرفی گردند.
انتهای پیام/