عطا الله حسن زاده عضو اتحادیه سراسری تولیدکنندگان مرغ گوشتی کشور در گفت و گو با خبرنگار
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
ساری ،گفت: مرغداران مازندرانی مهر و آبان ماه امسال ۱۰ میلیون و ۵۰۰ هزار قطعه
جوجه ریزی انجام دادند که در مقایسه با مدت مشابه پارسال ۴ درصد افزایش داشته است.
او با بیان اینکه شرائط تولید اکنون بهینه و متناسب با نیاز بازار است، افزود: در حال حاضر جوجه ریزی و تولید
مرغ گوشتی نسبت به تقاضای بازار بیشتر است.
حسن زاده افزود: قیمت هرکیلوگرم مرغ زنده در بازار مازندران اکنون از ۸۲۰۰ تا ۸۴۰۰ متغیر است و پیش بینی میشود با توجه به افزایش جوجه ریزی در آذر ماه، این قیمتها به ثبات برسد.
عضو اتحادیه سراسری تولیدکنندگان مرغ گوشتی کشور با بیان اینکه
قیمت مرغ زنده را این اتحادیه متناسب با عرضه و نیاز بازار تعیین میکند، افزود: قیمت تمام شده مرغ که دست مصرف کننده میرسد با توجه به هزینههای تمام شده دستخوش تغییراتی میشود که از عهده ما بیرون است.
حدود ۲ میلیون و ۴۰۰ هزار تن گوشت مرغ در کشور تولید میشود که سهم مرغداران مازندرانی از این تولید ۱۱ درصد است.
انتهای پیام/ک