به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه،شهریار بهنیا مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان کرمانشاه با اشاره به وجود ۶۶۶ هزار تلفن ثابت نصب شده در استان، گفت : از این تعداد ۵۱۷ هزار شماره فعال است و این یعنی ۱۵۰ هزار تلفن ثابت مازاد در استان داریم.
او گفت : در حال حاضر هر فردی که در استان تقاضای تلفن ثابت داشته باشد، با پرداخت ۲۰ هزار تومان نهایتا ظرف ۴۵ روز اشتراک خود را دریافت میکند.
بهنیا گفت: مدت زمان نصب در بسیاری نقاط استان به روز است، یعنی با درخواست مشترک برای تلفن ثابت نهایتا ظرف دو تا سه روز کار نصب تلفن ثابت انجام میشود، اما در برخی نقاط استان که محدودیت امکانات و تجهیزات وجود دارد، این کار حداکثر ۴۵ روز زمان میبرد.
او گفت: در حال حاضر ۴۵۶ مرکز روستایی تلفن ثابت در استان فعال است.
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان کرمانشاه با اشاره به وجود ۳.۵ میلیون تلفن همراه منصوبه در استان، گفت: از این تعداد دو میلیون و ۷۰۰ هزار سیم کارت فعال است وبا وجود این تعداد سیم کارت فعال، ضریب نفوذ تلفن همراه در استان، ۱۳۸ درصد است.
او افزود: در استان برخی افراد بیش از یک سیم کارت دارند و حتی افرادی داریم که هشت سیم کارت فعال دارند.
بهنیا با اشاره به وجود ۲۶۱۵ سایت تلفن همراه در استان، گفت: از این تعداد ۱۸۰۰ سایت ۲G و ۳G بوده و بیش از ۸۰۰ سایت ۴G هستند.
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان کرمانشاه با اشاره به وجود ۸۲۴۵ کیلومتر فیبر نوری در استان گفت: از این میزان ۲۳۰۰ کیلومتر مربوط به فیبر نوری شهری بوده، ۱۸۰۰ کیلومتر فیبر نوری بین شهری و ۱۵۰۰ کیلومتر نیز فیبرنوری روستایی است، همچنین بیش از ۲۵۰۰ کیلومتر فیبر نوری شبکه زیرساخت داریم که ارتباطات بین الملل را برقرار میکنند.
او با اشاره به وجود ۲۷ مسیر فیبر نوری در سطح استان گفت: در سفر وزیر ارتباطات به استان ۱۵ مسیر جدید فیبر نوری به طول ۸۶۵ کیلومتر را درخواست داده بودیم که خوشبختانه موافقت شد و راه اندازی این مسیرها تاثیر بسیاری در پایداری ارتباطات استان داشت.
بهنیا با بیان اینکه بر اساس برنامه ششم توسعه تا سال ۱۴۰۰ باید ۸۰ درصد روستاهای استان به یکی از سه خدمت تلفن ثابت، تلفن همراه و اینترنت مجهز شوند، گفت: خوشبختانه در حال حاضر تمام روستاهای استان (بیش از ۲۵۰۰ روستا) تلفن ثابت دارند و ۱۶۴۰ روستای استان دارای پوشش تلفن همراه هستند.
او افزود: همچنین بیش از ۱۴۰۰ روستای استان از اینترنت پرسرعت برخوردارند.
بهنیا با اشاره به سرمایه گذاریهای خوب چند سال اخیر در حوزه ICT استان گفت: در چند سال گذشته بیش از ۱۲۰۰ میلیارد تومان در قالب پنج هزار پروژه در حوزه ICT استان سرمایه گذاری شده است.
او افزود: طی سالهای گذشته پیشرفت خوبی در حوزه ICT استان داشته ایم، بطوری که در حال حاضر تمام شهرهای استان تحت پوشش ۳G و ۴G قرار دارند و پهنای باند استان طی چند سال اخیر ۱۰۰ برابر شده است.
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان کرمانشاه گفت: هم اکنون ۱.۵ میلیون کاربر اینترنت در استان فعال است .
انتهای پیام/د