محمد اصغرزاده، کارشناس فنی یک شرکت دانش بنیان در گفتوگو با خبرنگار
حوزه فناوری گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، گفت: دستگاهی که در این شرکت تولید میشود یک دستگاه کاربردی در حوزه صنایع شیمیایی، نفت و آزمایشگاهی است که کاربرد آزمایشگاهی آن بیشتر در دانشگاهها برای سنتز نانو مواد و پخش کردن محلول است.
کارشناس فنی این شرکت دانش بنیان ادامه داد: کاربردهای صنعتی آن در حوزه همگن کردن مواد است مثلا این دستگاه میتواند آب و روغن را به راحتی با هم همگن کند که این موضوع مخصوصاً در صنایع شیمیایی کاربرد بسیاری دارد، چرا که مواد با کیفیت و سرعت بالایی با هم همگن میشود.
اصغرزاده افزود: از این دستگاه در صنایع نفتی برای گوگرد زدایی و در صنایع رنگ برای حل کردن رنگ با دانهبندیهای ریز استفاده میشود. در حال حاضر این دستگاه را به ۱۳ دانشگاه مختلف کشور فروختهایم و برنامه داریم تا در مرحله بعدی وارد حوزه صنعتی شویم.
بیشتر بخوانید: امکان ارزیابی ذرات کاوشگر کوچکتر از یک میلیاردم متر
او بیان کرد: باتوجه به اینکه این دستگاه شرایط ساخت بسیار سختی دارد نمونههای آن در کل جهان بسیار کم است، اما ما توانستیم آن را در کشور کاملاً بومی سازی کنیم و دردسرهای تولید را به جان خریدیم. این دستگاه نسبت به نمونههای خارجی یک چهارم نمونههای موجود است و همواره سعی میکنیم تا مشتریهایمان راضی باشند.
انتهای پیام/