مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی کشور گفت: خودرو‌های عمومی بدون هیچ پرداخت هزینه ای، دوگانه سوز می‌شوند.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، علیرضا صادق‌آبادی مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی کشور در مراسم امضای تفاهم‌نامه طرح توسعه ناوگان دوگانه‌سوز کشور بیان کرد: کاهش هزینه حمل بار و مسافر، کمک به بهبود هوای شهر‌ها و متنوع‌سازی سبد سوخت کشور، از مهمترین دستاورد‌های توسعه ناوگان گازسوز در کشور است.

او، تصریح کرد: حداقل ۱۰ میلیون لیتر از محل اجرای این طرح در مصرف بنزین کشور صرفه‌جویی می‌شود که در سال معادل یک و ۸ میلیون دلار صرفه‌جویی در کشور است.

صادق آبادی ادامه داد: در قالب این تفاهم‌نامه بعد از عقد قرارداد با بانک عامل، منابع مالی در اختیار کارگاه‌های تبدیل قرار داده می‌شود و سپس از محل درآمد‌های حاصل از اصل و فرع صرفه‌جویی در مصرف بنزین، منابع را به بانک پرداخت می‌کنند.

مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران، افزود: با اجرای طرح گازسوز کردن یک میلیون و پانصد هزار خودروی عمومی و طرح سهمیه بندی بنزین در مجموع مصرف روزانه حدود ۳۲ میلیون لیتر بنزین در کشور صرفه‌جویی می‌شود که معادل تولیدات سه پالایشگاه بزرگ اصفهان، تهران و آبادان در کشور است.

او، با اشاره به بستن تفاهم‌نامه با بانک ملت تاکید کرد: در راستای اجرای طرح توسعه، تولید کارخانه‌ای و کارگاهی خودرو‌های دوگانه‌سوز، روزانه حدود ۲۰۰ هزار خودروی عمومی در کشور گازسوز می‌شوند.

صادق آبادی اضافه کرد: در قالب این تفاهم‌نامه، ۶ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان منابع مالی مورد نیاز اجرای مصوبه شورای اقتصاد مبنی بر گازسوز کردن یک میلیون و ۴۶۴ هزار خودرو عمومی در کشور از طریق تسهیلات بانک ملت تامین می‌شود.

مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران اظهار کرد: براین اساس خودرو‌های عمومی شامل وانت بار‌ها و تاکسی‌های شهری، بدون پرداخت هیچ گونه هزینه‌ای و با کمک بلاعوض دولت، گازسوز می‌شوند.

حمید قاسمی معاون شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی نیز گفت: بر اساس مصوبه شورای اقتصاد، دولت از محل صرفه‌جویی در مصرف بنزین، به وانت‌بارها، تاکسی‌ها، ون‌ها و مسافربر‌های شخصی برای گازسوز کردن، کمک بلاعوض ارائه می‌دهد.

او، بیان کرد: برهمین اساس مالکان همه خودرو‌های عمومی می‌توانند از امروز به سامانه جامع اطلاعات خودرو‌های دوگانه‌سوز (irngv.ir) مراجعه و نسبت به ثبت تقاضای خود اقدام کنند.

قاسمی افزود: پس از تکمیل فرآیند ثبت نام، در مدت یک هفته پیامکی به متقاضیان ارسال و به افراد اعلام می‌شود که در چه تاریخی و به کدام مرکز مجاز نزدیک محل سکونت خود مراجعه کنند.

معاون شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ادامه داد: این فرآیند هیچ هزینه‌ای برای مالکان خودرو‌های عمومی ندارد و همه هزینه‌های طرح، توسط شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی پرداخت می‌شود.

قاسمی تصریح کرد: شورای اقتصاد در نشست فوق‌العاده ۱۱ آذر، مصویب کرد که برای تبدیل خودرو‌های عمومی و مسافربر شخصی بنزین‌سوز به سی‌ان‌جی‌سوز، اصل و فرع تسهیلات مالی را که به مالکان خودرو‌ها یا کارخانه‌ها پرداخت می‌شود، تضمین و بازپرداخت کند.

او، گفت: سقف تعهد دولت در این مصوبه برای پرداخت کمک بلاعوض به مالکان خودرو‌هابیش از ۶ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان است که از محل صرفه‌جویی در مصرف بنزین سهمیه‌ای تامین و پرداخت می‌شود.

انتهای پیام/ت

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.