مدیر صنایع سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه از تبدیل برخی از واحدهای راکد ذرت خشک‌کنی در شهرستان کرمانشاه به سردخانه خبر داد .

به گزارش   گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه،سعید کریمی مدیر صنایع سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه از تبدیل برخی از واحدهای راکد ذرت خشک‌کنی در شهرستان کرمانشاه به سردخانه خبر داد و گفت : عملیات تغییر فعالیت این واحدها وارد مرحله اجرایی شده است.

او گفت : به دنبال کاهش سطح زیر کشت ذرت در برخی مناطق شهرستان کرمانشاه به دلیل نیاز آبی بالا و مراجعات مکرر مالکان این واحدها موضوع تغییر فعالیت این واحدها به سردخانه توسط کارشناسان مدیریت صنایع تبدیلی مورد بررسی قرار گرفت.

او افزود: به همین منظور با بررسی پتانسیل‌های منطقه و برگزاری چندین جلسه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید مقرر شد برخی از این واحدها با بهره‌مندی از امکانات موجود، تغییراتی در ساختمان‌ها ایجاد کنند تا بتوان مجددا واحدها را با کاربری جدید راه‌اندازی و فعال‌سازی کنند.

او به برنامه فشرده بازدید از واحدهای راکد ذرت خشک کنی اشاره کرد و گفت: با بررسی امکانات موجود این واحدها و ارائه مشاوره لازم، مقرر شد چند واحد راکد تغییر فعالیت داده و به سردخانه تبدیل شوند.

کریمی افزود: با توجه به افزایش سطح زیر کشت و میزان تولید سیب‌زمینی ایجاد سردخانه بالای صفر درجه از جهات مختلف از جمله کاهش ضایعات، تنظیم بازار، حفظ و نگهداری محصول برای سایر فصول و حفظ درآمد برای کشاورز بسیار حائز اهمیت است.

 

 

انتهای پیام/د

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.