کارگاه آموزشی سلامت غذایی توسط دفتر امور بانوان و خانواده دانشگاه علوم پزشکی با همکاری دانشکده تغذیه و معاونت غذا و دارو برگزار شد

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه،صادقی عضو هیات علمی و رییس دانشکده تغذیه گفت : در کشور‌های پیشرفته یکی از مهم‌ترین مسائل مورد توجه، میزان سلامت و امنیت عذایی است به طوری که بیشترین ارتباط را با طول عمر افراد دارد..

او گفت : متاسفانه عدم انتخاب درست مواد غذایی می‌تواند ابتلا به بیماری‌های بسیاری را در افراد به دنبال داشته باشد.

صادقی افزود : جهت نگهداری مواد غذایی می‌توان از حرارت، سرما و خشک کردن استفاده کرد که هر کدام دارای مزایا و معایبی است.

عباسپور مشاور رییس دانشگاه در امور بانوان و خانواده گفت : نقش بانوان در انتخاب سبد غذایی خانواده‌ها بسیار حائز اهمیت است و تغذیه سالم نه تنها بر سلامت جسمی افراد تاثیر مثبت دارد بلکه سلامت روانی را نیز تحت تاثیر قرار میدهد.

او گفت : غذا‌ها با اثر بر روی واسطه‌های شیمیایی مغز می‌توانند خلق و رفتار ما را تحت تاثیر قرار دهند.

عباسپور افزود : مصرف برخی مواد خوراکی مانند مرکبات، شکلات تلخ، شیر گرم، اسفناج و .. میتواند نقش عمده‌ای در کاهش استرس داشته باشد.

فتحی کارشناس سازمان فنی و حرفه‌ای استان، روش تهیه چند مورد از غذا‌های مناسب فصل زمستان را به حاضرین آموزش دادند.

 

 

انتهای پیام/د

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.