به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، در این مطلب می خواهیم طرز تهیه ساتای مرغ را به شما آموزش بدهیم، با ما همراه باشید: سس سویا، کره بادام زمینی، آب لیمو، شکر قهوهای، پودرکاری، سیر، پودر تخم گشنیز، پودر زیره و سس تند را با هم مخلوط کنید. آنگاه سینههای مرغ را خرد کنید و به مواد فراهم کرده بیفزائید.
مواد لازم:
برای ۴ نفر
سس سویا یکچهارم پیمانه (۶۰ میلیلیتر)
کره بادام زمینی ۲ قاشق سوپخوری
آب لیمو یکچهارم پیمانه (۶۰ میلیلیتر)
شکر قهوهای ۱ قاشق سوپخوری
پودر کاری ۱ قاشق سوپخوری
سیر له کرده ۲ حبه
پودر تخم گشنیز یک دوم قاشق چایخوری
پودر زیره یکچهارم قاشق چایخوری
سس تند ۱ قاشق چایخوری
سینه فیله کرده ۳۰۰ گرم
روش تهیه:
سس سویا، کره بادام زمینی، آب لیمو، شکر قهوهای، پودرکاری، سیر، پودر تخم گشنیز، پودر زیره و سس تند را با هم مخلوط کنید.
آنگاه سینههای مرغ را خرد کنید و به مواد فراهم کرده بیفزائید.
حالا به مدت دوساعت در یخچال بگذارید.
سپس تکههای مرغ را به سیخ کشیده وکباب کنید.
منبع :بیتوته
انتهای پیام/