به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،سید مهدی میرجهانیان مدیر گروه مهندسی بهداشت محیط استان اصفهان با اشاره به اهمیت سلامت مواد غذایی برای مردم، اظهار داشت: شهر اصفهان، نجفآباد و خمینیشهر که شدت فرآوری و فروش آجیل بسیار زیادی نسبت به سایر نقاط اصفهان دارند، برنامه نظارت و کنترل بیشتر روی آنها انجام میشود.
او افزود: در زمینه بهداشت آجیل دو بحث کیفیت و مخلوط آجیل مانده و تازه مورد نظارت و بررسی قرار میگیرد تا سلامت مردم حفظ شود.
مدیر گروه مهندسی بهداشت محیط استان اصفهان با بیان اینکه عدم استفاده از ترکیبات غیر مجاز و استفاده از رنگ برای محصولاتی همچون فندق، پسته، تخمه و گردو مورد توجه بازرسان اداره بهداشت است، گفت: در این راستا بازدیدها و جلساتی با اتحادیههای صنف، تولیدکنندگان و فروشندگان انجام شده است.
او تصریح کرد: نظارت بر واحدهای شیرینیپزی و کیک شب یلدا نیز در دستور کار است و موضوع آموزش و عدم استفاده از رنگهای غیر مجاز مد نظر قرار گرفته است.
میرجهانیان ادامه داد: در صورت مشاهده هر گونه تخلف و عدم صلاحیت، اقلام جمعآوری و با متخلفان برخورد قانونی خواهد شد.
او با اشاره به نظارت سالیانه در زمان ورود محصولات به میادین میوه و ترهبار، اظهار داشت: سلامت و بهداشت میوه نیز از نظر فلزات، نیترات و باقیمانده سموم کنترل میشود و در ایام خاص مانند شب یلدا و عید نوروز، نظارت با شدت بیشتری صورت میگیرد.
میرجهانیان خاطرنشان کرد: ۶۰ اکیپ نظارت و بازرسی در کل استان کار نظارت بر بهداشت کالاهای مورد استقبال مردم در شب یلدا را انجام میدهند که ۳۵ اکیپ آنها در شهرهای اصفهان، خمینیشهر، نجفآباد و شهرضا مشغول بازرسی هستند.
منبع:تسنیم
انتهای پیام/م