رانندگی در آب و هوای بارانی مستلزم رعایت بیش از پیش قوانین و مقررات و احتیاط‌های لازم است و تفاوت قابل ملاحظه‌ای با رانندگی در شرایط عادی دارد.

توصیه‌های رانندگی در هوای بارانیبه گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان، در ابتدای شروع بارندگی به دلیل به وجود آمدن گل و لای ناشی از شستشوی سطح آسفالت و مخلوط شدن گرد و غبار لاستیک‌ها و ریزش از زیر خودرو‌ها در سطح جاده موجب کاهش شدید اصطکاک بین محل اتکای لاستیک با سطح آسفالت شده و به اصطلاح صابونی می‌شود، که در این حالت کمترین واکنش رانندگان از قبیل چرخش سریع فرمان، اقدام به ترمز یا تعویض دنده و بهم خوردن مرکز ثقل تعادل و وسیله از کنترل راننده خارج و موجب حادثه می‌شود.

 

از عوامل موثر در بروز حوادث و در هنگام بارندگی یا شرایط خاص آب و هوایی محدود شدن دید راننده و برای جلوگیری از حادثه می‌توان به موارد ذیل اشاره کرد:

۱-برف پاکن و شیشه شور باید سالم باشند و به خوبی شیشه را تمیز و پاک کنند.

۲-گرمکن شیشه‌های خودرو باید به قدر کافی قدرت داشته باشند تا شیشه را تمیز کنند.

۳- در هنگام شب از نور پایین چراغ‌های بزرگ استفاده کنید زیرا پرتو‌های نور بالا به میدان دید راننده در زیر باران کمک نمی‌کند.

۴-قسمت داخل شیشه‌های خودرو و شیشه درب‌ها باید تمیز و فاقد هرگونه آلایندگی باشد چرا که ممکن است باعث انعکاس نور نامناسب به داخل خودرو شود و پاک کردن داخل شیشه جلو از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است.

۵-تایر‌های خودرو در آب و هوای بارانی بسیار مهم است اگر لاستیک‌ها صاف یا عمق آج آن‌ها کمتر ۲ میلی متر است باعث تشدید لغزش خودرو در سطح راه می‌شود.

۶-فاصله بین خودروتان و خودرو جلویی را افزایش دهید.

انتهای پیام/ب

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار