قائم مقام معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت گفت: ایران در زمینه علوم اعصاب رتبه اول را در منطقه دارد.

به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، شاهین آخوندزاده قائم مقام معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت صبح امروز در مراسم هشتمین کنگره علوم اعصاب پایه و بالینی که در دانشگاه علوم پزشکی ایران بر گزار شد، اظهار کرد: علوم‌اعصاب یک حوزه بین رشته‌ای است و علاقه‌مندان به فعالیت در این رشته زیاد هستند.

او با بیان اینکه از نظر تعداد استنادات رتبه کشورمان ۲۷ است، ادامه داد: رتبه علمی ایران در حوزه پزشکی در دنیا ۱۶  و در رشته علوم اعصاب ۲۱ است. همچنین در منطقه رتبه اول علوم اعصاب را داریم.

آخوندزاده گفت: برای تربیت یک دانشجو در مقطع دکتری علوم اعصاب باید بین۱۵۰ تا ۲۰۰ میلیون هزینه کرد.

روزانه ۴۰۰ نفر در ایران دچار سکته مغزی می‌شوند

در ادامه مراسم محمدتقی جغتایی مشاور وزیر بهداشت در امور توانبخشی گفت: هر کشور در حوزه علوم اعصاب برنامه خاص خودش را اجرا می‌کند به طور مثال در دانشکده ذهن و مغز برلین آلمان بیش از ۴۰۰ مرکز آموزشی در ۱۸۰ شهر آلمان راه‌اندازی شده است.

او ادامه داد: در حوزه علوم اعصاب رتبه ایران از ۳۱ به ۲۱ رسیده است و تحقیقات خوبی در زمینه بار بیماری‌ها از سال ۲۰۱۰ تا ۲۰۱۶ انجام گرفته است.

مشاور وزیر بهداشت در امور توانبخشی با اشاره به اینکه آلزایمر به سومین علت مرگ و میر تبدیل شده است، افزود: روزانه ۴۰۰ نفر در کشورمان دچارسکته مغزی می‌شوند و به طور کلی سالیانه بین ۱۵۰ تا ۱۶۰ هزار نفر مبتلا به عارضه سکته مغزی در ایران می‌شوند.


بیشتر بخوانید: ابتلا به آلزایمر با کمبود کدام ویتامین در ارتباط است؟


جغتایی افزود: رشته علوم اعصاب جزء ۱۰ رشته تاپ در دنیا است که در نیمه دوم قرن بیستم ظاهر شده است. سالیانه ۸۰۰ هزار نفر در آمریکا دچار سکته مغزی می‌شوند.

مشاور وزیر در امور توانبخشی یادآوری کرد: در هشتمین کنگره علوم اعصاب پایه و بالین ۱۴۰ مقاله به دبیرخانه ارسال شده که ۱۷ مقاله به صورت سخنرانی ارائه می‌شود.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار