کارشناس مسائل بین الملل گفت:نامه نمایندگان آمریکایی در راستای انتقاد از دولت ترامپ، پذیرش شکست آمریکا در تحریم هاست.

نامه نگاری نمایندگان آمریکا، سرآغاز شکست ترامپ است/به زودی شکست تحریم‌های آمریکا اعلام خواهد شدعباس مقتدایی کارشناس مسائل سیاست خارجی در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه سیاست خارجی گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره نامه‌ای که هفده عضو مجلس نمایندگان آمریکا در راستای انتقاد از فشار حداکثری دولت ترامپ بر مردم کشور ما اعمال کرده‌اند، اظهار کرد: روش سردمداران ایالات متحده آمریکا توجه ویژه به منافع مادی کشور خودشان است و از همه ابزار‌هایی نظیر حقوق بشر، پیمان‌ها و حضور در مجامع بین المللی برای دستیابی به این هدف بهره می‌گیرند.

او افزود: نباید رفتار‌های دولتمردان ایالات متحده آمریکا را با معیار‌های اخلاقی که مورد پذیرش مردم کشور خودمان است، مورد تجزیه و تحلیل قرار دهیم. آن‌ها اخلاق سکولاری را به عنوان مبنای اساسی رفتار‌ها و هنجاری خود دارند.

شکست آمریکا در رسیدن به مقاصد خود علیه ایران

مقتدایی ادامه داد: کاملا مشهود است که ایالات متحده آمریکا علی رغم فشار‌های عجیب و غریبی که وارد کرده است، نتوانسته به اهداف و مقاصد خود که در ذیل تحریم‌های اعمالی به ایران داشته، برسد.

کارشناس مسائل بین الملل گفت: فشار‌های ایالات متحده آمریکا بر ایران زحمت برای مردم ما ایجاد کرده و دولت را در تحت فشار قرار داده است، اما باید گفت که آمریکا هم به اهداف خود نرسیده و در این مسیر جمهوری اسلامی ایران موفق شده است که راهکار‌هایی برای کاهش فشار‌های تحریمی پیدا کند.

او افزود: پس از گذشت یک و نیم سال شکست سیاست‌های تحریمی آمریکا مشهود شده است و این کشور از درون به دنبال یافتن راهکاری است که آبرومندانه از این فعالیت غیر قانونی خود خارج شود.

مقتدایی با اشاره به نامه هفده نماینده کنگره آمریکا به وزیر خزانه‌داری این کشور، تصریح کرد: این موضوع که تعدادی از افراد در داخل واشنگتن و در بخش‌های قانون گذار نامه نگاری می‌کنند سرآغاز آشکار شدن شکست آمریکاست. در حقیقت نامه هفده نفره شروع پذیرش شکست آمریکا در تحریم هاست.

کارشناس مسائل بین الملل تاکید کرد: اگر ایران بتواند با کار اندیشمندانه، فعالیت‌های خردمندانه و با اتکا به درون کار‌ها را پیش ببرد، به زودی شکست تحریم‌ها اعلام خواهد شد به ویژه اینکه در جمهوری اسلامی ایران مجلس نو شکل خواهد گرفت.

آمریکا باید دست از سیاست‌های یک جانبه گرای خود بردارد

او افزود: مجلس آینده ایران مجلسی است که می‌تواند در برابر برنامه ریزی‌های بیرون از مرز‌ها ریل گذاری‌های جدیدی را آغاز کند. مجلس آینده در جهت شکست سیاست‌های تحریمی آمریکا هدف و برنامه‌های قوی تری ارائه خواهد کرد.

مقتدایی گفت: به نفع آمریکاست تا قبل از اینکه شکستش توسط ایران اعلام شود، خودش از سیاست‌های یک جانبه گرایانه دست بردارد.

گفتنی است؛ هفده عضو مجلس نمایندگان آمریکا در نامه‌ای به «استیون منوچین» وزیر خزانه‌داری این کشور خواستار تسهیل تبادل کالا‌های بشردوستانه با ایران شدند و از تاثیرات کمپین فشار حداکثری و تحریم‌ها بر زندگی روزمره و وضعیت سلامتی مردم ایران به شدت انتقاد کردند. بر همین اساس «رائول گریهلوا» نماینده دموکرات حوزه سه آریزونا؛ «باربارا لی» نماینده دموکرات حوزه سیزده کالیفرنیا؛ «ایلهان عمر» نماینده دموکرات حوزه پنج مینه سوتا و ۱۴ نماینده دموکرات دیگر در نامه‌ای به «استیون منوچین» وزیر خزانه داری آمریکا ضمن ابراز نگرانی در خصوص پیامد‌های کمپین فشار حداکثری بر ایران و تحریم‌ها علیه این کشور به ویژه در بخش دارو که افراد مبتلا به بیماری‌های مزمن را هدف قرار می‌دهد به شدت انتقاد کردند و خواستار تسهیل تبادل کالا‌های ضروری شدند.

در بخشی از این نامه آمده است که «کمپین فشار حداکثری دولت دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا بر دولت ایران پیامد‌های هولناکی بر زندگی روزمره ایرانیان - از جمله آن‌هایی که مبتلا به بیماری‌های خطرناک هستند، گذاشته است. به جای یک سیاست تحریمی گسترده که همه ایرانیان را مجازات می‌کند، آمریکا باید برنامه تحریم‌ها را تنظیم کند تا اطمینان حاصل کند که دارو‌های نجات بخش در اختیار آسیب پذیرترین شهروندان بیمار ایران قرار بگیرد.» در بخش دیگری از این نامه دموکرات‌ها از دولت ترامپ خواسته‌اند که در مورد اقدامات تحریمی علیه ایران تجدید نظر کند و اقدامات لازم را که تحت قوانین بین المللی ضروری است، انجام دهند تا از حق سلامت مردم ایران نیز محافظت شود.

آن‌ها با اعلام تردید به اثربخشی تحریم‌ها علیه ایران از دفتر کنترل سرمایه‌های خارجی که تحت نظارت وزارت خارجه آمریکا است، خواستند تا لیست کالا‌های پزشکی را ارائه کنند تا تامین کنندگان بین المللی شرایط تجارت با ایران را دریابند. دموکرات‌ها در قسمت دیگری از این نامه آورده اند که «تحریم‌های دولت ترامپ علیه ایران و کمپین فشار حداکثری آن‌ها به طور مستقیم به آسیب پذیرترین گروه جامعه ایران تاثیر می‌گذارد.

علی رغم وعده‌های ایستادگی در کنار مردم ایران، آن‌ها (دولت آمریکا) از رسیدن دارو‌های ضروری و منابع بشردوستانه به کسانی که به آن‌ها نیاز بیشتری دارند، جلوگیری می‌کنند، تحریم‌های اعمال شده توسط دولت آمریکا علیه ایران چیزی کمتر از جنگ اقتصادی نیست. این تحریم‌ها طبقه متوسط آن کشور را ویران کرده و به فاجعه انسانی منجر شده است. یکی از تأثیرات ناگوار تحریم ها، کمبود قابل پیشگیری دارو‌های نجات دهنده زندگی بوده است. این اداره (وزارت خارجه آمریکا) باید در برابر حقوق اساسی ایرانیان برای استفاده از داروی مقرون به صرفه پاسخگو باشد.»


بیشتر بخوانید:نمایندگان آمریکایی درصدد فشار بر تیم ترامپ برای لغو تحریم های ایران 


انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۶
در انتظار بررسی: ۰
United States of America
ناشناس
۱۴:۰۵ ۱۳ ارديبهشت ۱۳۹۹
مرگ بر آمریکا
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۲۸ ۰۱ دی ۱۳۹۸
این حرف درسته
باید روی توان داخلی برای تولید هر کالایی تمرکز کرد و بسیار هم روی ان تبلیغ کرد تا غرب بفهمد که با این روش کم کم بازاری برای انها در ایران نخواهد ماند.
Iran (Islamic Republic of)
امیر
۲۱:۱۱ ۳۰ آذر ۱۳۹۸
تحریمها کمر ملتو خم کرده
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۳۱ ۳۰ آذر ۱۳۹۸
استیضاح ترامپ یک موضوع داخلی است و چندان منطقی نیست که آن را به صورت 100%به تحریمهای علیه ایران ربط دهیم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۳۰ ۳۰ آذر ۱۳۹۸
هر وقت قیمت گوشی رو کنترول کردی هر روز یک قیمت جدید
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۰:۴۳ ۳۰ آذر ۱۳۹۸
ياوه گوي ،تهي مغز ترامپ
آخرین اخبار