رییس اتاق بازرگانی، صنایع معادن و کشاورزی اردبیل گفت: این استان از بین سه استان مرزی کشور بعنوان مرکز شهرک صنعتی مشترک ایران و جمهوری آذربایجان انتخاب شد.

استان اردبیل به عنوان مرکز شهرک صنعتی مشترک ایران و آذربایجان انتخاب شد

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اردبیل، حسین پیرموذن، رییس اتاق بازرگانی، صنایع معادن و کشاورزی اردبیل امروز در جلسه شورای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی گفت: از بین استان های اردبیل ، آذربایجان شرقی و گیلان ، این استان به سبب دارا بودن زیر ساخت‌های لازم و نزدیکی بیشتر با جمهوری آذربایجان بعنوان مرکز شهرک صنعتی مشترک ایران و جمهوری آذربایجان انتخاب و طرف آذری هم توافق اولیه را قبول کرده است.

او با بیان اینکه این مرکز اردبیل را از بن بست خارج میکند افزود: ایجاد شهرک صنعتی مشترک و اتصال خط ریلی بین ایران و آذربایجان نتیجه تمام تلاش‌های مسوولان است که امروز از سوی استاندار اردبیل عملیاتی می‌شود و با تحقق این 2 طرح شاهد توسعه مراودات اقتصادی و تجاری با جمهوری آذربایجان خواهیم بود.

پیرموذن گفت: احداث این شهرک صنعتی موجب تحولات عظیمی در حوزه اقتصادی در استان و کشور شده و از طریق این شهرک می‌توان از امتیازات دو کشور در بحث رونق اقتصادی و تجاری استفاده کرد.

او بیان کرد: با احداث این شهرک می‌توان صنایع تبدیلی و بسته‌بندی را در این منطقه ایجاد و صادرات محصولات تولیدی استان را به کشورهای آسیای میانه و روسیه در سریع ترین زمان انجام داد.

رییس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی اردبیل درباره احداث خط ریلی بین ایران و آذربایجان گفت: توافق اولیه برای این طرح انجام شده و بزودی شاهد تحقق آن خواهیم بود.

او با تاکید بر اینکه توسعه خطوط ریلی یکی از راه‌های افزایش صادرات و رشد اقتصادی منطقه است، بیان کرد: احداث پروژه اتصال استان اردبیل به خط ریلی جمهوری آذربایجان موجبات توسعه استان را بیش‌ ازپیش فراهم می کند.

پیرموذن گفت: یکی از راه‌های توسعه صادرات و رشد اقتصادی استان توجه ویژه به تولیدات صادرات محور بوده و باید اقدامات اساسی در این حوزه با ایجاد صنایع تبدیلی مجهز به تکنولوژی‌های نوین صورت بگیرد تا توان رقابت در بازار جهانی ارتقا یابد.

وی توسعه صادرات و مراودات اقتصادی و تجاری را ضروری دانست و بیان کرد: برای رونق صادرات باید تسهیل ارز را شاهد بوده و قوانین دست و پاگیر در حوزه صادرات اصلاح شود.

پیرموذن کمبود نقدینگی و سرمایه در گردش را از جمله مشکلات واحدهای تولیدی برشمرد وگفت: در حال حاضر پرداخت تسهیلات سرمایه در گردش در کشور به واحدهای تولیدی وضعیت مناسبی نداشته و انتظار است بانک‌ها در این زمینه اهتمام جدی و اساسی داشته و دولت نیز در این زمینه حمایت لازم را داشته باشد.

انتهای پیام/ع

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.