به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بجنورد ،مهدی شکاری مدیر امور طیور سازمان جهاد کشاورزی خراسان شمالی گفت: در ۹ ماه گذشته، بیش از ۱۱ هزار و ۴۷۲ تُن گوشت مرغ تولید شد.
شکاری با اشاره به افزایش ۲۰ درصدی جوجه ریزی در استان، افزود: پیش بینی میشود تا پایان سال، با جوجه ریزی ۹ میلیون و ۶۵۷ هزار قطعه در مرغداریهای صنعتی همراه با تولید ماکیان و مرغ محلی، ۱۷ هزار تُن گوشت مرغ تولید شود.
سالانه ۱۸ هزار تن گوشت مرغ در خراسان شمالی مصرف میشود.
انتهای پیام/د