به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان ،محمدمهران امینیفرد رییس دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر اظهار داشت: شاخص میانگین تخت بیمارستانی در کشور یک و ۶ تا یک و هشت دهم به ازای هر هزار نفر است و این شاخص در حوزه جنوب سیستان و بلوچستان بسیار ناچیز و اندک است.
او تصریح کرد: زمین بیمارستان قبلی سینا چابهار با همت و همکاری فرمانداری، شورای اسلامی شهر و شهرداری تغییر کاربری و به تجاری تبدیل شده و آماده فروش به سرمایه گذاران است.
رییس دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر افزود: ساخت بیمارستان ۵۴۰ تختخوابی چابهار سال گذشته با حضور وزیر بهداشت و درمان کلنگزنی شده و نیازمند بودجه ملی و باز کردن ردیف اعتباری مستقل است.
او با اشاره به اینکه باید وضعیت بودجهای و اعتباری و شرایط سخت اقتصادی را در نظر داشت و براساس واقعیتهای جامعه حرکت کرد، گفت: منکر کمبودها و مسائل و مشکلات در حوزه بهداشت ودرمان نیستیم، اما تلاش برای کاهش مشکلات علیرغم کمبودها با جدیت ادامه دارد.
امینیفرد بیان کرد: دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر در مجموع بیش از یک میلیون و ۳۰۰ هزار نفر جمعیت ساکن در شهرستانهای جنوبی سیستان و بلوچستان را زیر پوشش دارد و یکی از بزرگترین دانشگاههای علوم پزشکی کشور از نظر مساحت و جمعیت زیرپوشش است.
رییس دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر ادامه داد: تکمیل طرحهای نیمه تمام بهداشتی ودرمانی و بالابردن شاخصهای سلامت از اولویت هاست و امیدواریم با بهبود شرایط اعتباری بخشی از مشکلات مرتفع شود.
مدیر شبکه بهداشت و درمان چابهار نیز اظهار داشت: بیمارستان امام علی (ع) چابهار از ۲۵ تخت درمانگاهی هم اینک به ۱۹۶ تخت ارتقا پیدا کرده است و با استانداردهای کشوری فاصله دارد.
محمود حسینبر با اشاره به انتشار تصاویری از بستری شدن بیمار برروی صندلی در بیمارستان چابهار در شبکههای اجتماعی گفت: منکر کمبود تخت بیمارستانی نیستم، اما بستری کردن بیمار بر روی صندلی نیز صحت ندارد و به نوعی شیطنت رسانهای است و عکسی که در شبکههای اجتماعی منتشر شده مربوط به بیمار بستری نیست بلکه کسانی هستند که فقط سرم دریافت و به منزل مراجعت میکنند و یا در حد یک ساعت بر روی صندلی به استراحت میپردازند.
معاون استاندار سیستان و بلوچستان و فرماندار شهرستان ویژه چابهار نیز اظهار داشت: شهرستان چابهار با جمعیت ۳۰۰ هزار نفر نیامند بیش از ۶۰۰ تخت بیمارستانی است، ولی هم اینک کمتر از ۲۰۰ تخت دارد.
رحمدل بامری افزود: بیماران کنارک، نیکشهر، سرباز، قصرقند و یا به نوعی میتوان گفت از جاسک تا راسک با جمعیت حدوده ۷۵۰ هزار نفر به بیمارستان چابهار مراجعه میکنند.
او ادامه داد: ارتقای شاخصهای بهداشتی و درمانی از خواستههای بحق مردم محروم این منطقه است و باید مردم از امکانات لازم و پزشک بهرهمند باشند تا مجبور به عزیمت به سایر استانهای کشور نباشند.
فرماندار چابهار گفت: این شهرستان بندری با وجود داشتن فرصتهای خوب تجاری، اقتصادی و گردشگری متاسفانه از محرومترین نقاط ایران از نظر شاخصهای بهرهمندی از آب، آموزش، راه، بهداشت، برق، تلفن و اینترنت است و هنوز شاخص بهره مندی مردم از آب سالم و بهداشتی کمتر از ۲۱ درصد است.
او تکمیل طرحهای نیمه تمام بهداشتی و درمانی، تخصیص ردیف ملی برای ساخت بیمارستان ۵۴۰ تختخوابی، اعزام پزشک براساس چارت سازمانی مصوب و تکمیل خانههای بهداشت و مراکز بهداشتی ودرمانی در چابهار را خواستار شد.
انتهای پیام/ع