به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه، حاتمی در دیدار با پیراوی معاون پژوهشگاه سازمان استاندارد ایران ضمن تبریک هفته پژوهش به اهمیت تحقیق و پژوهش در توسعه یافتگی همه جانبه یک جامعه اشاره کرد و گفت: حاصل برخی تحقیقات و پژوهشهای کاربردی در استان ما، طراحی چندین زنجیره ارزش در حوزههایی مانند پشم، عسل، روغن کرمانشاهی، کشمش است که نشان از اهمیت پژوهشهای کاربردی در توسعه اقتصادی میدهد.
معاون استاندار افزود: دنیای امروز دوره کنشگری و خلاقیت است و برای موفقیت در دنیایی که هر لحظه در آن نیازهای جدیدی به وجود میآید باید دنبال نوآوری باشیم.
او بیان داشت: خلق مزیت در توسعه و تقویت ظرفیتهای بومی بسیار مهم است چون هم نگاه آینده نگری دارد و هم رشد اقتصادی و اشتغال پایدار را به همراه دارد و در این راه، دانشگاهها و پژوهشگاهها میتوانند با پژوهش کاربردی در خلق مزیتها بسیار تاثیرگذار باشند.
حاتمی با تاکید بر ایننکته که کرمانشاه سرشار از پتانسیل و در مقابل آن، درگیر مشکلات زیادی است گفت: این تناقض نشان میدهد که عدم کنشگری و استفاده نکردن از مزیتها یکی از عوامل بروز این مشکلات است و زنجیره ارزش روغن کرمانشاهی یکی از همین ظرفیتهای مغفول مانده است که با توجه به اینکه کرمانشاه در این زمینه دارای برند ملی و حتی بینالمللی است اما نتوانستهایم از آن استفاده کنیم.
معاون استاندار همچنین اظهار داشت: در حوزه پژوهش باید دنبال ایده های نو برویم و با ایجاد شبکه بر روی محورهای کاربردی برنامه ریزی کنیم و از دل اینمحورها عناوینی را استخراجکنیم که بتوانیم با آن همافزایی ایجاد و از حالت جزیره ای خارج شویم.
حاتمی گفت: حمایت از پژوهش ها از اولویتهای جدی ماست به شرطی که پژوهش ها جدی و کارا باشد و یکی از اولویتهای ما پژوهش بر روی زنجیرههای ارزش استان بویژه روغن کرمانشاهی است و از پژوهشگاه استاندارد کشور انتظار داریم در این زمینه ورود کند تا استان کرمانشاه از نتایج این پژوهشها بهرهمند شود.
پیراوی با اشاره به ظرفیتهای بسیار ارزشمندی که در استان کرمانشاه وجود دارد گفت: پژوهشگاه استاندارد کشور در زمینه آغاز پژوهش در رابطه با اولویتهای زنجیره ارزش استان کرمانشاه بخصوص روغن حیوانی آمادگی دارد و تمام امکانات و قابلیتهای خود را در رابطه با چگونگی توسعه و تکمیل زنجيره های ارزش این استان بکار خواهد گرفت.
انتهای پیام/ز