به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، پرویز پورحسینی بازیگر پیشکسوت سینما، تئاتر و تلویزیون ، پیرامون وضعیت امروز قصه گویی گفت: قصه گویی همچنان ادامه دارد، اما نحوه قصه گویی تغییر کرده است.
وی پیرامون برگزاری جشنواره همچون جشنواره قصه گویی و تاثیر آن بر بقای این مهم اظهار کرد: رویدادهایی مانند «جشنواره قصه گویی» بی شک در تربیت و پرورش ذهن کودکان و ایجاد خلاقیت در کودکان و نوجوانان برای قصه گویی تأثیرگذار است البته به شرط آنکه استمرار داشته باشد.
بازیگر سریال «جادهقدیم» بیان کرد: در گذشته رادیو نقش مهمی در قصه گویی داشت، اما راه دریافت قصهها توسط مخاطب کودک و نوجوان امروزی تغییر کرده و دیگر در رادیو به دنبال قصه نیستند، متاسفانه رادیو چندان جذابیتی برای این رده سنی ندارد، ما باید قصهها را از طریق رسانههای محبوب برای نسل جدید، مانند فضای مجازی به آنها انتقال دهیم.
این بازیگر در ادامه افزود: کودکان بشدت وابسته به فضای مجازی شده اند، در نتیجه اگر قصهها را از فضای مجازی به شیوه جذاب به کودکان و نوجوانان برسانیم، آنها به مرور به قصه شنیدن عادت میکنند. این عادت به مرور زمان در بزرگسالی به رمان خوانی تبدیل میشود.
پورحسینی درباره تاثیر قصه بر تربیت کودکان بیان کرد: نقش تربیتی قصه به مضمون اثر و رسانه نشر دهندهاش باز میگردد، به طور مثال کانون پرورش فکری در مدت زمانی کتابهایی را نشر داد که بسیار جذاب بود و بسیاری از بچهها به واسطه این کتب به کتاب و قصهخوانی روی آوردند. اکنون به نظرم این روند همچنان باید با شیوه مناسب برای مخاطب کودک و نوجوان امروز ادامه پیدا کند.
بازیگر فیلم سینمایی «قاتل اهلی» در پایان درباره فرصت قصه گویی پدربزرگ و مادربزرگهای امروزی از جمله خودش برای نوهها خاطرنشان کرد: فرصت قصه گویی پدربزرگ و مادربزرگها برای نوههایشان نسبت به گذشته کمتر شده، زیرا آنان دیگر با نوههایشان زندگی نمیکنند، من نوه هایم را هفتهای یکبار میبینم، اما آنها را به خواندن کتابهای جذاب دعوت میکنم.
منبع : ایسنا
انتهای پیام/