مدیر برنامه ریزی شرکت پالایش و پخش فرآوردههای نفتی گفت: سهمیه بنزین دیماه، امشب به کارتهای هوشمند سوخت واریز میشود.
شهرام رضایی مدیر برنامه ریزی شرکت پالایش و پخش فرآوردههای نفتی در گفت و گو با خبرنگار اقتصاد و انرژی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان،گفت: از ابتدای آبان تا ۲۴ آذر در نواحی ۱۳گانه شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی ایران، منطقه تهران بالغ بر ۶۸ هزار کارت سوخت رمز گشایی شد که از این تعداد، بیش از ۴۵ هزار فقره آن، پس از اجرای طرح مدیریت مصرف سوخت انجام شده است.
او ادامه داد: طبق برآوردهای انجام شده، بالاترین آمار رمزگشایی به ترتیب در نواحی غرب، مرکزی و جنوب این منطقه انجام شده، به گونهای که روزانه حدود ۵۰۰ تا ۷۰۰ نفر جهت حذف رمز کارت سوخت خود به این نواحی مراجعه کردهاند.
مدیر برنامه ریزی شرکت پالایش و پخش فرآوردههای نفتی اضافه کرد: علاوه بر رمز گشایی کارت سوخت، پاسخگویی به شهروندان در زمینه صدور کارت سوخت المثنی و رفع مسدودی از کارتهای سوخت توسط کارکنان نواحی ۱۳ گانه انجام شده است.
رضایی در ادامه با اشاره اینکه چه مقدار کارت سوخت در باجههای سوختی است، اضافه کرد: در حال حاضر چیزی بالغ بر چهار هزار و ۷۰ کارت سوخت در باجههای معطله داریم که به متقاضیان از طریق پیامک ابلاغ و تحویل داده میشود.
او تصریح کرد: پیشبینی میکنیم با توجه به افزایش درخواستها سه هفته تا دو ماه از زمان درخواست کارت سوخت طول میکشد تا کارت سوخت به دست مالکان خودرو برسد.
بیشتر بخوانید: کاهش ۲۳ میلیون لیتر مصرف سوخت پس از سهمیه بندی/اعلام زمان واریز یارانه آذرماه
مدیر برنامه ریزی شرکت پالایش و پخش فرآوردههای نفتی ایران در ادامه با اشاره به دلیل تاخیر صدور کارتهای سوخت، گفت: درخواستها برای دریافت کارت سوخت از روز ابتدایی سهمیه بندی، نسبت به شرایط عادی ۲۰ تا ۳۰ هزار در خواست در روز اضافه میشود.
رضایی ادامه داد: ظرفیت کارت سوخت به طور معمول چیزی بالغ بر ۴ تا ۵ برابر حد معمول بود، اما در حاضر، دو برابر بیش از ظرفیت تعریف شده برای تولید کارت سوخت، درخواست دریافت میکنیم.
او بیان کرد: طبق برآوردهای انجام شده ۵۰۰ هزارکارت المثنی تاکنون برای درخواست کنندگان در دستور کار داریم یکی دیگر از سیاستهای ما این است که با این وجود تمام تلاشمان را میکنیم که ظرفیت تولید کارت سوخت را بالا ببریم به طوری که عین حال سهمیه خودروهایی که کارت سوخت دریافت نکردهاند محفوظ برای آنها باقی میماند.
مدیر برنامه ریزی شرکت پالایش و پخش فرآوردههای نفتی در ادامه با اشاره به میزان مصرف سوخت از اجرای طرح سهمیه بندی بنزین بیان کرد: از زمان اجرای طرح سهمیه بندی مصرف سوخت در کشور حدود ۲۰ میلیون لیتر مصرف در کشور کاهش پیدا کرده است این درحالی است که به طور معمول این رقم ۷۰ درصد سوخت سهمیهای و ۳۰ درصد سهمیه آزاد استفاده میکنند.
رضایی گفت: ذخیره شدن سهمیههای بنزین فقط مختص به سواریهای شخصی و موتورسیکلتها است به طوری که سقف ذخیره سهمیه برای سواریهای شخصی تا ۳۶۰ لیتر و به مدت ۶ ماه است و آنچه مازاد بر ۳۶۰ لیتر باشد، میسوزد، به طوری که ذخیره نمیشود.
او تصریح کرد:به طور عادی چیزی بالغ بر ۲ تا ۳ هفته زمان برای درخواست صدور کارت سوخت و رسیدن به دست متقاضی نیاز است، ولی در یکماه گذشته چیزی بالغ بر یک میلیون ۳۰۰ هزار تا در خواست برای دریافت کارت سوخت شده است که این یک رقم بسیار بزرگی است که باید تولید و به دست متقاضیان برسد.
رضایی با بیان اینکه در طرح سهمیهبندی بنزین به آمبولانسها ماهانه ۵۰۰ لیتر اختصاص مییابد، اضافه کرد: هیچ سهمیهای به خودروهای دولتی اختصاص داده نمیشود همانطور که در مراحل پیشین سهمیهبندی بنزین نیز به همین شکل بوده است و این بار هم به هیچوجه سهمیهای ندارند و خودروهای دولتی باید اعتباری در بودجه داشته باشند و آزاد مصرف کنند که این موضوع در بهینهسازی مصرف سوخت نقشی بسزا دارد.
مدیر برنامهریزی شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی ایران با اشاره به دریافت مصرف سوخت توسط خودروهای وانت صادر تصریح کرد: انواع وانتهای پرمصرف ۴۰۰ لیتر و کممصرف ۳۰۰ لیتر دریافت میکنند.
رضایی با اشاره به اینکه قیمت بنزین سوپر هم در طرح سهمیهبندی سه هزار و ۵۰۰ تومان است، ادامه داد: عرضه بنزین سوپر بدون سهمیهبندی انجام میشود و از سهمیه کارت سوخت خودروها کم نمیشود.
او در خصوص آخرین وضعیت سوخت خودروهای اینترنتی گفت: سهمیه تخصیصیافته مابهتفاوت ریالی قیمت بنزین آزاد با قیمت پایه بر اساس پیمایش هفتگی رانندگان در مجموع تاکسیهای آنلاین است. واریز اول بر اساس پیمایش ۸روز (از زمان آغاز سهمیهبندی) صورت گرفته است، پیمایش رانندگان بر اساس کیلومتر طیشده از زمان قبول درخواست سفر تا پایان سفر محاسبه میشود.
مدیر برنامهریزی شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی ایران در مورد سهمیه بنزین خودروهای تاکسی ون با بیان اینکه براساس تصمیم اولیه دولت، برای تاکسیهای ون ۶۰۰ لیتر سهمیه سوخت در نظر گرفته شده بود، گفت:، اما با رایزنیهای انجام شده با مجموعه دولت مقرر شد که سهمیه بنزین تاکسیهای ون از ۴٠٠ لیتر به۶٠٠ لیتر افزایش یابد و قرار بود که از آذرماه عملیاتی شود.
رضایی با بیان اینکه برای دریافت سهمیه بنزین۶٠٠ لیتری لازم است که کارت سوخت خودروی ون تغییر کند، تصریح کرد: با اینکه مقرر شده بود که سهمیه جدید تاکسیهای ون از آذرماه اعمال شود، اما به دلیل طولانی شدن فرآیند صدور کارتهای سوخت جدید اجرای این تصمیم به اول دی ماه موکول شد، اما در کارت سوخت رانندگان تاکسی ون، در اول دی ماه علاوه بر سهمیه ۶٠٠ لیتری، ٢٠٠ لیتر مازاد که ما به التفاوت سهمیه بنزین آذرماه است نیز در کارت سوخت رانندگان شارژ میشود.
انتهای پیام/
کاهش مصرف 20 میلیون لیتری بنزین نداشتیم . بعضی از نفرات پول ندارند بنزین بزنند.
کاهش مصرف 20 میلیون لیتری بنزین نداشتیم . بعضی از نفرات پول ندارند بنزین بزنند.
یکی به این ها بگه
بنده فرزند یک فرهنگی بازنشسته هستم... فوق لیسانس و متاهل ....
چند سوال :
1- چرا معلم ها بانک ندارن ؟
1/200/000 معلم رسمی داریم حدودا .... اگر میانگین 2/500/000 حقوق دریافت کنند .... مجموع حقوق یک ماه معلم های کشور میشه 3 هزار میلیارد تومان .... با این پول معلم ها میتونن تنها با حقوق یک ماه خود سهام مرسدس بنز یا ایرباس را خریداری کنند .... و تا اخر عمر خودشون و بچهاشون راحت باشن... واقعا تا کی میخواید چشمتون به دولت هایی باشه ک میان و میرن ؟
با 3000 میلیارد تومان میشه پتروشیمی زد .... مگه تامین اجتماعی سهام پتروشیمی جم (49%) را نخرید ؟
به نظرم ایراد از عدم مدیریت خود معلم ها است....
با ماهی 3 هزار میلیارد تومان معلم ها میتونن بانک داشته باشن....
بودجه کل برخی کشور های دنیا عمرا به 3 هزار میلیارد دلار نمیرسه...
مشکل در عدم مدیریت صحیح مالی است.... ربطی به دولت ها ک میان و میرن نداره.... اگر تصور میکنید کسی غیر از خودتون براتون کاری میکنه در اشتباهید
تنها را جلو گیری از دود!!!!! گران کردن بنزین است و بس جانم
گران کردن بنزین است و بس جانم
تنها را جلو گیری از دود!!!!! گران کردن بنزین است و بس جانم
بعضی تبلیغات بظاهر مثبت تاثیر منفی در جامعه دارد
گاها سکوت بهتر از اظهارات بی مسئولانه است
هرجامیرم به دربسته میخورم
تمام مالیات و عوارض منو دادم ولی نمیتونم 1جفت لاستیک بانرخ دولتی بگیرم
تنها راه جلو گیری از دود!!!!! گران کردن بنزین و ماشین است
تنها راه جلو گیری از دود!!!!! گران کردن بنزین و ماشین است
گرونه شمانخر
تنها را جلو گیری از دود!!!!! گران کردن بنزین است و بس جانم
کهشخصیهستند۳۰۰لیترسهمیهدارن
درصورتیکهبقیهخودروهای شخصی
سهمیشون۶۰لیتره.
تنها راه جلو گیری از دود!!!!! گران کردن بنزین و ماشین است
گرونه شمانخر
فقطبرایگرمکردناون مصرفمیشه.
بقیشروچیکارکنم؟
امثال من پر از درد.فارغ التحصیل دانشگاه شدیم ولی کاری پیدا نکردیم حالا که کارگر یک شرکت شدیم حقوقش زیر خط فقر و طبق قانون بیکاری کشوره.یه ماشین داشتیم که حداقل ماهی یک دفعه دسته زن و بچمونو میبردیم بیرون . یا پیش بزرگترامون میرفتیم که اینم گرفتین .سهمیه شخصی ها رو که بالا نبردین. ایرانی ها شاد ترین مردم دنیا بودن ولی افسرده ترین مردم دنیا کردین
تنها راه جلو گیری از دود!!!!! گران کردن بنزین و ماشین است
گرونه شمانخر
توروخدا بفکر ماهم باشید.
تنها راه جلو گیری از دود!!!!! گران کردن بنزین و ماشین است
گرونه شمانخر
هرجامیرم به دربسته میخورم
تمام مالیات و عوارض منو دادم ولی نمیتونم 1جفت لاستیک بانرخ دولتی بگیرم
داخل کاتالوگش نوشته برید سایت سایپا ببینید...
منطق اختصاص صدی ۷ لیتر چیه ... کدوم ماشین در سیکل داخل شهر اینجوریه ...
بعد چرا سهمیه تاکسی های اینترنتی رو نمیدید ...
ما که بیکاریم و بیمه تامین اجتماعی هم نیستیم یارانه معیشتی رو نگرفتیم.. میسوزیم و میسازیم.. ما هم خدایی داریم.
به قیمت کاهش ساعات تفریح مردم و....
بنزین گران و سهمیه بندی شد ولی آلودگی هوای تهران و شهر های بزرگ همچنان باقی است.
پس کجاست کار کارشناسی که علت آلودگی را بنزین می دانستند؟
حتمآ سراغ سایر سوخت ها خاوهند رفت! تا به این بهانه آنها را هم گران کنند!
آمار می دهند مصرف بنزین بالاست و قاچاق می شود!
و اگر میزان مصرف با همین نرخ رشد بالا رود در سالهای آینده مجبور به واردات بنزین خواهیم شد!
هیچ کارشناسی و مسئولی از مقدار ورود خودروهای نو به خیابانها که بایست سوختشان تامین شود سخن به میان نمی آورند!
باید خیلی گرانتربشه قیمت بالاتر سوخت کمتر میشه
تنها راه جلو گیری از دود!!!!! گران کردن بنزین و ماشین است
هرجامیرم به دربسته میخورم
تمام مالیات و عوارض منو دادم ولی نمیتونم 1جفت لاستیک بانرخ دولتی بگیرم
خواهش میکنیم ازت
قیمت بالاتر سوخت کمتر
تنها راه جلو گیری از دود!!!!! گران کردن بنزین و ماشین است