به گزارش خبرنگار
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
مشهد، مصطفی احمدزاده رئیس پژوهشکده اسلام تمدنی دفتر تبلیغات اسلامی خراسان رضوی در جمع اصحاب رسانه، گفت: همزمان با هفته پژوهش نخستین
نمایشگاه پژوهش و فناوری در راستای معرفی دستاوردهای ۴ دهه و برنامههای آینده پژوهشکده اسلام تمدنی پیرامون فعالیتها در عرصههای چندگانه تولید کتاب، نشریه، همایشهای مشترک و فعالیتهای پژوهشی و فناوری را از اول تا پنجم دی ۹۸ دفتر تبلیغات اسلامی خراسان رضوی خواهیم داشت.
او بیان اینکه از مجموع ۱۰ پژوهشکده فعال کشور در این حوزه یک پژوهشکده آن در مشهد فعال است، افزود: بالغ بر ۱۴۰۰ علمی و تخصصی کتاب در پژوهشکده اسلام تمدنی دفتر تبلیغات اسلامی خراسان رضوی منتشر شده و اعضای این پژوهشکده جزو برترینهای جشنوارههای مختلف ملی و بینالمللی همچون جشنواره خوارزمی هستند و در بحث ارتباطات گسترده هم تاکنون ۱۴۰ تفاهمنامه داخلی و ۱۴ تفاهمنامه بینالمللی منعقد کردهایم.
احمدزاده تصریح کرد: نقطه تمرکز ما روی ۱۳ محور اصلی رئیس پژوهشکده اسلام تمدنی فعالیتهای تبلیغات اسلامی خراسان رضوی بوده و در کنار آن بر استفاده بیشتر از فناوریهای نوین، ارتباطات پررنگتر در حوزه بینالملل، تقویت ارتباطات با دانشگاهها و تقویت ارتباطات با مراکز چاپ و نشر تاکید شده است.
او ادامه داد: آخرین دستاورد رونمایی شده در پژوهشکده اسلام تمدنی دفتر تبلیغات اسلامی خراسان رضوی پورتال قرآنی این مجموعه بوده و علاقهمندان میتوانند جهت کسب اطلاعات بیشتر و برقراری اطلاعات مطلوبتر به درگاه این آدرس www.aps.ec.ir مراجعه کنند.
رئیس پژوهشکده اسلام تمدنی دفتر تبلیغات اسلامی خراسان رضوی با اشاره به اینکه همایش بینالمللی الهیات شرق از جمله برنامههای شاخص پژوهشکده اسلام تمدنی دفتر تبلیغات اسلامی خراسان رضوی در یک سال آینده بوده است، بیان کرد: همایش بینالمللی الهیات شرق با حضور شخصیتهای حوزوی ملی و بینالمللی در زمستان سال ۹۹ در مشهد برگزار میشود و از تمامی پژوهشگران درخواست داریم که در راستای هرچه بهتر این رویداد بینالمللی نظرات، پیشنهادات و انتقادات خود را با برگزارکنندگان این همایش در میان بگذارند.
احمدزاده افزود: در راستای اصلاح دروس و متون برخی کتب درسی در مدارس، دانشگاهها و حوزههای علمیه جلساتی با حضور مسئولان دفتر تبلیغات اسلامی، حوزه علمیه، آموزش و پرورش و دانشگاهها برگزار شد و دستاورد آن نگارش، تدوین و چاپ دو کتاب با موضوع علوم اجتماعی بوده که این کتب از ابتدای سال تحصیلی ۹۹-۹۸ در مدارس، دانشگاهها و حوزههای علمیه سراسر کشور توسط اساتید و معلمان در حال تدریس است.
در این نشست وحید شریفی، مدیر کتابخانه پژوهشکده اسلام تمدنی دفتر تبلیغات اسلامی خراسان رضوی، گفت: ۹ کتابخانه توسط پژوهشکده اسلام تمدنی دفتر تبلیغات اسلامی خراسان رضوی مدیریت میشود و بیش از ۱۲۰ هزار منبع کتاب موجود است که این کتب بهصورت رایگان حضوری و دیجیتالی در اختیار طلاب و دانشجویان علوم انسانی و اسلامی قرار میگیرد.
او افزود: در کتابخانههای پژوهشکده اسلام تمدنی دفتر تبلیغات اسلامی خراسان رضوی از حضور مشاوران و راهنمایان برجسته برخورداریم که مخاطبان در صورت نیاز میتوانند با آنان مشورت کنند.
انتهای پیام//ف.ح