محمد کاظم زاده در گفتگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از همدان، با بیان اینکه افلاتوکسین یک نوع سم است که از طریق خاک و نان کپک زده وارد غذایی دام و شیر می شود، گفت: افلاتوکسین موجود در شیر بسیار پایینتر از حد نرمال است.
مدیر نظارت بر مواد غذایی آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی با تاکید بر اینکه در کشور ما میزان افلاتوکسین موجود در شیرهای مصرفی بین ۵۰تا ۶۰ نانوگرم در هر یک لیتر شیر است گفت: این میزان افلاتوکسین موجود در شیر پایینتر از حد استاندارد است.
او با اشاره به اینکه شیرهای همدان سالم هستند، افزود: با نظارتهای انجام شده غذا و دارو در کارخانههای شیر و لبنیاتی فاقد مشکل بوده است.
انتهای پیام/م