مدیر نظارت بر مواد غذایی آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی این سینا همدان گفت:افلاتوکسین موجود در شیر بسیار پایین‌تر از حد نرمال است و هیچ مشکلی برای سلامتی ایجاد نمی کند.

همدانی‌ها آسوده لبنیات مصرف بکنندمحمد کاظم زاده  در گفتگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از همدان، با بیان اینکه افلاتوکسین یک نوع سم است که از طریق خاک و نان کپک زده وارد غذایی دام و شیر می شود، گفت: افلاتوکسین موجود در شیر بسیار پایین‌تر از حد نرمال است.

مدیر نظارت بر مواد غذایی آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی با تاکید بر اینکه در کشور ما میزان افلاتوکسین موجود در شیر‌های مصرفی بین ۵۰تا ۶۰ نانوگرم در هر یک لیتر شیر است گفت: این میزان افلاتوکسین موجود در شیر پایین‌تر از حد استاندارد است.

او با اشاره به اینکه شیر‌های همدان سالم هستند، افزود: با نظارت‌های انجام شده غذا و دارو در کارخانه‌های شیر و لبنیاتی فاقد مشکل بوده است.

انتهای پیام/م

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.