به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از لرستان، سمانه حسنپور در شورای اداری استان که در سالن همایشهای استانداری برگزار شد، با اشاره به اینکه با هدف افزایش کارآیی و اثربخشی خدماترسانی بخش دولتی سالانه ارزیابی عملکرد دستگاههای اجرایی انجام میشود، اظهار کرد: این ارزیابیها در دو دسته شاخص شامل ۱۰۰۰ امتیاز برای شاخصهای عمومی و ۱۰۰۰ امتیاز برای شاخصهاس اختصاصی است.
وی با اشاره به ابلاغ شاخصها به صورت سالانه، عنوان کرد: در سال ۹۷ هفت محور شامل اصلاح ساختار سازمانی، توسعه الکترونیک، مدیریت سرمایه انسانی، شفافیت مالی و ... معرفی شده است.
حسنپور با اشاره به اینکه شاخصهای عمومی برای تمام دستگاهها تقریباً یکسان است، بیان کرد: شاخصهای اختصاصی به وظیفه و رسالت تخصصی دستگاهها باز میگردد و طی جلسات کارشناسی در آغاز فرآیند ارزیابی عملکرد جلسات توجیهی عمومی و اختصاصی برای دستگاههای اجرایی برگزار میشود.
رئیس سازمان برنامه و بودجه لرستان ادامه داد: این امتیازها و کل فرآیند ارزیابی براساس فصل یازدهم قانون خدمات کشوری، مصوبات شورای عالی اداری و اسناد بالادستی که در این حوزه وجود دارد، است.
وی افزود: بر این اساس شاخصها هرساله به استان ابلاغ میشوند و برای سال ۹۷ امروز نتایج نهایی آمده براساس هفت محور کلی هستند.
این مسئول تأکید کرد: کار ما این است که دستگاههایی که در پایین جدول قرار دارند را به بالای جدول هدایت کنیم.
حسنپور یادآور شد: برندگان براساس تقسیمبندی پنج گروه علمی فرهنگی و آموزشی، عمومی اجتماعی و فضایی، شرکتها بانکها و بیمهها، زیربنایی و تولیدی و گروه حمایت سلامت و بهداشت است که در هر گروه یک دستگاه برتر معرفی میشود.
این مسئول عنوان کرد: دو برنده در شاخصهای عمومی، دو برنده در شاخصهای اختصاصی داریم و از تیمهای کاری مؤثر تقدیر خواهیم کرد و از بین دستگاههای شهرستانی نیر دو دستگاه برتر خواهیم داشت.
رئیس سازمان برنامه و بودجه لرستان تصریح کرد: براساس شاخصهای اقتصاد مقاومتی سه دستگاه به عنوان دستگاههای برتر انتخاب میشوند.
انتهای پیام/د