به گزارش خبرنگار
گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از
زنجان،بهمن دستاری مدیر کل هماهنگی شبکههای مردمی مرکز در جلسه شورای مدیران کمیته امداد استان زنجان
از فعالیت بیش از ۳ هزار مرکز نیکوکاری در سطح محلات در کل کشور خبر داد و گفت: مراکز نیکوکاری همانند سنسورهای هستند که نیازمندیهای مختلف مناطق راشناسایی کرده وبا کمک خیران ونیکوکاران مشکلات مردم محلات را مرتفع میکنند.
دستاری در مورد مزیتهای مراکز نیکوکاری نسبت به دیگر مؤسسات فعال در حوزه خیریه، گفت: مؤسسات خیریه بیشتر در مناطقی قرار دارندکه افرادی با تمکن مالی بالا در آن محلات حضور دارند و از سوی دیگر به دلیل پراکندگی بالا، تمرکز فعالیت در سطح محله را ندارند. کمیته امداد برای اینکه بتواند از نقش اجتماعی مساجد به عنوان یک کارکرد بالقوه استفاده کند، مراکز نیکوکاری مسجد محور را در راستای مردمی شدن کمیته امداد در دستور کار قرار داده است.
مدیرکل هماهنگی شبکههای مردمی کمیته امداد انعطاف بالا در جذب اعتبارات، دسترسی مناسب، به حداقل رساندن بوروکراسی اداری، سرعت عمل و پیشگیری قبل از وقوع بحران برای افراد نیازمند را از دیگر مزیتهای مراکز نیکوکاری دانست و افزود: کمیته امداد در کنار مراکز نیکوکاری، با مؤسسات خیریه ارتباط خوبی دارد و تعامل با خیریهها اثربخشی خوبی در پی داشته است.
دستاری با بیان اینکه کمیته امداد تنها تسهیلگر، ناظر و پشتیبان فعالیتهای مراکز نیکوکاری محله محور است، خاطرنشان کرد: این مراکز در کنار شناسایی ظرفیتهای محلی در حوزههای مالی، حرفهای و تخصصی، نیازهای هر محله و افراد نیازمند ساکن در منطقه را شناسایی و با همافزایی دیگر موسسات خیریه، سعی بر برطرف شدن آن میکنند.
وی با اشاره به فضای همافزایی میان مراکز نیکوکاری و دیگر مؤسسات خیریه فعال در محلهها گفت: مراکز نیکوکاری رقیب مراکز خیریه نیستند بلکه این مراکز با همکاری و تعامل با مؤسسات خیریه منابع خود را در جهت رفع مشکلات جامعه هدف به اشتراک میگذارند.
مدیر کل هماهنگی شبکههای مردمی به عملکرد مطلوب مراکز نیکوکاری در استان زنجان اشاره کردوگفت:اقدامات وعملکرد کمیته امداد استان زنجان در سطح کشور در حوزه مراکز نیکوکاری مطلوب وقابل تقدیر است وبرنامه درسنامه تبیین وتشریح برنامههای مراکز نیکوکاری با رویکرد آموزشی وکیفی سازی برای هیاتهای عامل از مهمترین ابتکارات استان وقابل تعمیم به کل کشور میباشد.
انتهای پیام/ن