به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان ، احمدعلی موهبتی استاندار سیستان و بلوچستان در نشست ستاد راهبردی و مدیریت اقتصاد مقاومتی سیستان و بلوچستان اظهار داشت: دستگاههایی که در حوزه اقتصاد مقاومتی نقش دارند باید همواره مطالب و اطلاعات خود را عنوان و اطلاعاتشان را مطابقت دهند.
او ادامه داد: جداول ارائه شده از سوی دستگاههای عضو ستاد اقتصادی نشان از کم کاری برخی دستگاهها دارد که نیاز است هر چه سریعتر برطرف شود.
استاندار سیستان و بلوچستان بیان کرد: در پروژههای مقاومتی و سایر پروژههای اقتصادی نیاز است بانکها کمک کننده باشند.
او اظهار داشت: پروژههای اقتصاد مقاومتی سال آینده باید در حوزه دانش بنیان و در تمام بخشها، چون گردشگری، محیط زیست و ... انجام شود.
موهبتی ادامه داد: ارائه آمار به تنهایی هیچگاه کار آمد نبوده بلکه در کنار ارائه آمار باید تجزیه و تحلیل نیز صورت گیرد.
او بیان کرد: در بخش پروژههای ملی سهم ما مطلوب نیست که نیاز است پیگیری شود.
رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی سیستان و بلوچستان نیز اظهار داشت: این چهارمین نشست ستاد راهبردی و مدیریت اقتصاد مقاومتی استان در سالجاری است که با دستور کار اصلی و مهم تبصره ۱۸ قانون بودجه سال ۹۸ برگزار شد.
مهرداد عرب اول ادامه داد: تبصره ۱۸ از محل منابع مختلف، چون صندوق توسعه ملی، ردیف درآمدی هدفمندی یارانهها و ... در راستای وجوه اداره شده، کمکهای بلاعوض و از این دست موارد در اختیار دستگاههای اجرایی بابت اجرای برخی پروژهها قرار میگیرد.
او بیان کرد: تاکید تبصره ۱۸ بر برنامههای تولید و اشتغال است و هفت دستگاه اجرایی مهم در این بخش دخالت دارند.
رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی سیستان و بلوچستان تصریح کرد: این استان با توجه به ظرفیتهایی که دارد استفاده بهتری میتواند از این تبصره داشته باشد.
او ادامه داد: در این نشست تاکید بر آن شد سهم مناسبی از محل اعتبارات تبصره ۱۸برای پروژههای سطح سیستان و بلوچستان بویژه در حوزه اشتغال جذب کنیم.
عرب اظهار داشت: با توجه به نگاه ویژهای که به سیستان و بلوچستان وجود دارد تاکید بر آن شد تا مشکلات و موانع در حوزه تبصره ۱۸ طی لیستی تهیه تا در دیدار با رئیس ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی بیان و طرح موضوع شود.
انتهای پیام/ع