به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از سنندج ،معاون سلامت دامپزشکی کردستان با اشاره به اجرای طرح تشدید نظارت بر اماکن تولید، توزیع، نگهداری و عرضه فرآورده خام دامی ویژه شب یلدا که از 26 آذر تا پایان روز 1 دی دراستان اجرا شد گفت : در قالب این طرح از تمامی مراکز عرضه فرآورده های خام دامی شامل قصابی ها، مرغ و ماهی فروشی ها، رستوران ها، سالن های غذاخوری بین راهی، مراکز تهیه غذای آماده و فروشگاه های زنجیره ای بازرسی شد.
مخدوم با بیان اینکه تعداد 100 نفر از بازرسان دامپزشکی استان در قالب 36 اکیپ عملیاتی در دو نوبت صبح و عصر از مرکز تولید، توزیع، نگهداری و عرضه فرآورده های خام دامی بازدید کردند افزود : در جریان این بازرسی ها مقدار 2هزار و 865 کیلوگرم انواع فرآورده دام و طیور غیر قابل مصرف وتاریخ مصرف گذشته ضبط و از چرخه مصرف جمع آوری شد.
اوافزود : در جریان این اقدامات 2 قصابی در سنندج پلمپ شدند و پرونده سایر متخلفین به تعزیرات حکومتی ارجاع شده است.
مدیر کل دامپزشکی استان کردستان از مردم خواست در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی و موارد مشکوک در مراکز تهیه، نگهداری و عرضه فرآورده های خام دامی از طریق سامانه پیغام گیر 1512 اطلاع رسانی نمایند
انتهای پیام /ف