رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: امروز بزرگ‌ترین بخش فوق تخصصی ریه اطفال با ۱۸ تخت راه‌اندازی شد.

زالی

به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، علیرضا زالی رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در حاشیه افتتاحیه بزرگ‌ترین بخش فوق تخصصی ریه اطفال در بیمارستان کودکان مفید اظهار کرد: متأسفانه در سال‌های اخیر بحث آلودگی هوا سلامت کودکان به ویژه عملکرد دستگاه تنفسی آنها را در معرض خطر قرار داده است.
 
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی ادامه داد: در آلودگی هوا به دلیل آنکه تبادل گاز‌های تنفسی در ریه کودکان نسبت به جثه‌ آنها و در مقایسه با بزرگسالان ۵۰ درصد بیشتر است به همین دلیل کودکان بیشتر در معرض عوارض آلودگی هوا هستند؛ از طرفی سیستم دفاعی کودکان کامل نشده است و آلاینده‌ها می‌توانند به سلامت کودکان آسیب بزنند.
 
او بیان کرد: آسم و آلرژی از عوارض طولانی مدت آلودگی هواست و به همین دلیل باید به موضوع آلودگی هوا در کلانشهر‌ها توجه ویژه‌ای داشت چراکه این مسئله سلامت نسل آینده را به خطر می‌اندازد.

مصرف‌کنندگان مواد دخانی توجهی به حضور کودکان ندارند

زالی با اشاره به عوارض دود دسته دوم برای سلامت کودکان تأکید کرد: متأسفانه در فرهنگ ما مصرف‌کنندگان مواد دخانی مثل سیگار و قلیان توجهی به حضور کودکان ندارند و به همین دلیل یکی از علل اصلی بیماری‌های ریوی و مشکلات ناشی از آسم و آلرژی تنفس کودک در فضایی است که فردی در آن فضا مواد دخانی مصرف کرده است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با اشاره به افتتاح بزرگترین بخش فوق تخصصی ریه اطفال در بیمارستان کودکان مفید، گفت: در چند دانشگاه علوم پزشکی کشور بخش فوق تخصصی ریه اطفال وجود دارد، اما بخشی که امروز شاهد افتتاح آن هستیم بزرگترین و مجهزترین بخش فوق تخصصی ریه اطفال با ۱۸ تخت و ۲ تخت ایزوله در کشور است و برای بیماران شرایط خاص ایجاد شده‌ است.
 
او به ایجاد رشته فوق تخصصی ریه کودکان اشاره کرد و گفت: خوشبختانه کوریکولوم یا درس‌نامه فوق‌تخصصی ویژه کودکان در وزارت بهداشت مصوب شده است و فوق‌تخصص ریه کودکان در ۲ بیمارستان کودکان مفید و بیمارستان مسیح دانشوری زیر نظر دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی آموزش خواهند دید.
 
انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار