به گزارش گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از بوشهر، سید همام الدین جواد زاده مدیر مرکز رشد زیستفناوری دریایی خلیجفارس بوشهر گفت: این مرکز میزبان هشت واحد فناور در زمینههای سلامت دیجیتال، گیاهان دارویی، کاربرد نانو فناوری در سلامت، زیستفناوری دریایی، تجهیزات پزشکی و سلامت و ایمنی شغلی است.
او ادامه داد: در ایران بیش از چهار هزار و ۶۰۰ شرکت دانشبنیان مشغول فعالیت هستند که توانستهاند نقش بسزایی در تولید ثروت از دانش و پیشبرد اهداف اقتصاد مقاومتی ایفا کنند.
مدیر مرکز رشد زیستفناوری دریایی خلیجفارس بوشهر افزود: دانشگاههای نسل سوم و چهارم در دنیا، برای از بین بردن گسست میان دانشگاه و نیازهای اقتصادی، اجتماعی و رفاهی جامعه، برای تربیت نیروهای خلقکننده ارزش و کارآفرین تلاش میکنند.
جواد زاده گفت: وجود تسهیلات حمایتی و سازوکارهایی مانند مراکز رشد و پارکهای علم و فناوری شرایط را برای اعضای هیأت علمی و دانشجویان علاقهمند و با انگیزه در این مسیر هموار میسازد.
او با اشاره به اقدامهای صورت گرفته در مرکز رشد زیستفناوری دریایی خلیجفارس در حمایت از واحدهای فناور بیان کرد: مرکز رشد دانشگاه علوم پزشکی بوشهر با همکاری پارک علم و فناوری استان آماده ارائه حمایتهای مشاورهای، حقوقی، فضای کار و تسهیلات برخورداری از امکانات آزمایشگاهی و تولیدی به متقاضیان در مسیر تبدیل ایده به ثروت و اشتغال است.
انتهای پیام/ک