به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از سمنان، محمد زهرایی رئیس سازمان بسیج سازندگی کشور در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه این طرحها با کمک و همکاری نهادهای ارزشی، حاکمیتی و دستگاههای اجرایی در حال انجام است اظهار داشت: تاکنون ۱۷ هزار پروژه در خراسان جنوبی، همدان و کردستان به سرانجام رسیده و افتتاح شده است.
او افزود: ۱۰ هزار پروژه دیگر در دو ماه آینده بهرهبرداری و تحویل مردم میشود و مابقی پروژهها نیز در حال انعقاد تفاهمنامه و قرارداد با دستگاههای اجرایی است.
رئیس سازمان بسیج سازندگی کشور مهمترین شاخصه این پروژهها را فراهم کردن زیرساختهای اشتغال عنوان کرد و ابراز داشت: مشارکت مردم در اجرای پروژهها و استفاده از ظرفیت گروههای جهادی در به سرانجام رساندن پروژهها نقش مهمی دارد.
زهرایی تصریح کرد: از ۴۰ هزار پروژه محرومیتزدایی حدود ۱۵ هزار پروژه در حوزه آب و همچنین ایجاد زیرساختهای اشتغال پایدار و مسکن محرومین تحت حمایت بهزیستی و کمیته امداد تعریف شده است.
او در مورد تعداد جهادگران و گروههای جهادی فعال در کشور بیان کرد: ۱۲ هزار و ۸۰۰ گروه جهادی جغرافیا محور و ۱۳ هزار گروه خدمترسانه محله محور تعداد کل گروههای جهادی فعال در کشور را تشکیل میدهند.
رئیس سازمان بسیج سازندگی ابراز داشت: بسیج سازندگی در حوزه مأموریت سازماندهی و ساماندهی گروههای جهادی، اقدام به تشکیل شوراهای جهادی شهرستانی در ۵۰۰ شهرستان کشور از بین گروههای جهادی کرده است.
زهرایی افزود: هیئت رئیسه این گروههای جهادی شهرستانی انتخاب شدهاند و مجمع جهادی استانها شکلگرفته است.
او گفت: در سال گذشته نخستین مجمع ملی مرکزی جهادگران تشکیل شد و قرار است امسال در اواخر بهمنماه نیز دومین مجمع برگزار و رئیس مجمع عالی کشور در حوزه جهادی انتخاب شود.
رئیس سازمان بسیج سازندگی با اشاره به برگزاری سومین جشنواره ملی جهادگران در بهمنماه امسال تصریح کرد: یک هزار و ۵۰۰ اثر از ۱۲ هزار گروه جهادی در حوزههای مختلف از جمله محرومیتزدایی، اقتصاد مقاومتی، فرهنگی، رسانه، اجتماعی به دبیرخانه جشنواره ارسال شده است و در حال حاضر کار داوری از سوی هیئتداوران بر روی آثار ارسال در حال انجام است و از برگزیدگان در سومین جشنواره ملی جهادگران تقدیر میشود.
انتهای پیام / م