شکستن گوش فقط با دو انگشت، بدون استفاده از اشیا خطرناک، درآوردن مدل گوش به شکل مدنظر شما، در یک جلسه و کمترین زمان گوشتونو پلمپ تحویل بگیرید.

چند می‌گیری گوش بشکونی؟به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، کارش شکستن گوش است. شعارش هم این است: «کار خوب خودش صدا می‌کنه».

طرفداران خودش را هم دارد. بسیاری که این کار را انجام داده‌اند، عکسی از گوش شکسته‌شان را برایش می‌فرستند و کامنت‌های این چنینی می‌گذارند: «کارت حرف نداره داداش، سلطانی»، «شکست گوش دیگر آرزو نیست»، «ماشاالله پنجه طلا کارت حرف نداره». البته این کار برای برخی از کاربران هم جای سوال داشته و در این باره پرسیده‌اند «این کار به چه دردی می‌خوره؟» و ادمین صفحه جواب داده است: «این کار رو انجام می‌دیم که گوش موقع تمرین یهو نشکنه، چون دردش چند برابره. با این کار دیگه ورزشکار روی تشک درد نمی‌کشه».

صفحه‌هایی که شکستن گوش را در شبکه‌های اجتماعی تبلیغ می‌کنند، کم نیستند. تعداد دنبال کننده‌های این صفحه‌ها نشان می‌دهد طرفداران کمی هم ندارند. یکی از این صفحه‌ها بیش از ۶۸ کا و دیگری بیش از هزار دنبال کننده (فالورز) دارد. حتی برخی دنبال کننده‌ها، این صفحات را تبلیغ هم می‌کنند و برای معرفی‌شان می‌نویسند: «شکستن گوش فقط با دو انگشت، بدون استفاده از اشیا خطرناک، درآوردن مدل گوش به شکل مدنظر شما، در یک جلسه و کمترین زمان گوشتونو پلمپ تحویل بگیرید.»

تمایل به شکستن گوش بین جوانان و نوجوانان طرفدار کمی ندارد. حتی آن دسته از افرادی که کشتی را به عنوان ورزش خود انتخاب می‌کنند، دوست دارند گوش‌هایشان زودتر شکسته شود و در انظار عمومی به عنوان یک ورزشکار مورد تحسین قرار بگیرند.

یاشار که مدتی است برای کشتی به باشگاه می‌رود می‌گوید: «مثل بوکسور‌هایی که دوست دارن دماغشون بشکنه، کشتی‌گیرا هم دوست دارن گوششون بشکنه تا بقیه بگن ببین طرف ورزشکاره، ببین گوشش شکسته.»

محمد هم دراین باره معتقد است: «شما خبرنگار‌ها دوست دارید زودتر کارت خبرنگاری بگیرید تا هرجا که می‌تونید راحت برید ما هم دوست داریم گوشمون زودتر بشکنه تا وقتی یه جایی می‌ریم از روی گوشمون بگن دمش گرم طرف کشتی‌گیره و یه خودی نشون بدیم.»

چند می‌گیری گوش بشکونی؟
یکی از صفحه‌های تبلیغاتی شکستن گوش

اما علیرضا رضایی- دارنده مدال‌های نقره المپیک و برنز کشتی آزاد جهان که گوش خودش بعد از کسب قهرمانی جهانی شکسته، در این باره می‌گوید: «کشتی‌گیران اصطلاحی دارند و می‌گویند مارک کشتی‌گیرهمراه آن‌ها است که همان گوش ما است. کسی که گوشش بشکند نمی‌تواند بسیاری از کار‌ها را در خیابان انجام دهد، زیرا کشتی‌گیر است؛ دید مردم هم نسبت به کشتی‌گیر‌ها متفاوت است و انتظار از جامعه کشتی‌گیران از قدیم الایام بالا بوده است. مردم دید مثبت و شجاعت یک کشتی‌گیر را با استنباط به گوش شکسته آن ورزشکار به عنوان یک شاخص در نظر می‌گرفتند. مثلا حدود سی سال پیش، در محله‌ها جوانان و نوجوانانی که جُربزه و زمینه زرنگی و بزرگی داشتند کشتی‌گیر می‌شدند و دسته دیگری هم به سمت ورزش‌های دیگر مثل فوتبال و رشته‌های دیگر ورزشی روی می‌آوردند. اگر ما کشتی‌گیران بتوانیم از رفتار و منش‌مان حفاظت کنیم در واقع از کشتی حفاظت و حراست کرده‌ایم و اگر مرام و مسلک خوشایندی نداشته باشیم موجب سرافکندگی است و نقش مربی‌ها در این زمینه بسیار پررنگ است.»

به گفته نایب رئیس سابق فدراسیون کشتی «برخی افراد که عنوان قهرمانی جهان را دارند هنوز هم گوش‌شان سالم است. کشتی، ورزش پر برخوردی است و به ندرت پیش می‌آید که گوش ورزشکاری نشکند. کشتی‌گیر با تشک، زانو، استخوان‌های پهلو و اعضای مختلف بدن حریف در تماس است و شکستگی آن غیر قابل اجتناب است. این امر در ورزش جودو هم اتفاق می‌افتد.»

او می‌گوید شکستگی گوش در دراز مدت روی شنوایی ورزشکاران اختلال ایجاد می‌کند. «برای مثال ما نمی‌توانیم از هندزفری به درست استفاده کنیم. با بالا رفتن سن، افتادگی عضلانی هم شایع می‌شود و، چون گوش شکسته خودش حالت جمع شدگی دارد، حتی ممکن است روی شنوایی هم تاثیر داشته باشد.»

رضایی به ورزشکارانی که کشتی را انتخاب کرده‌اند، توصیه می‌کند برای شکستن گوش خود عجله نکنند. گوش آن‌ها بعد از تمرین خود به خود می‌شکند. شکستن گوش بر اثر تمرین زیاد و به صورت کاملا اتفاقی پیش می‌آید و معمولا ورزشکار متوجه آن نمی‌شود.

فروردین سال ۱۳۹۸ بود که یکی از مربیان کشتی در آذربایجان غربی به وسیله سکه، گوش ۶ کشتی‌گیر نوجوان را شکست که در نهایت منجر به بریده شدن و عفونت شدید گوش دو کشتی گیر و در نهایت محرومیت مادام العمر مربی مربوطه شد.

چند می‌گیری گوش بشکونی؟
مشتریانی که عکس گوش شکسته خود را انداخته و از این کار اعلام رضایت داشته‌اند

تورج ملک محمدی - دبیر فدراسیون پزشکی ورزشی با اشاره به اتفاقی که در این استان رخ داد، در این باره، می‌گوید: «چند ماه پیش شکایتی از یکی استان‌های ایران داشتیم. یکی از مربی‌ها گوش چند شاگرد خود را شکسته بود که گوش یکی از شاگرد‌ها دچارعفونت شده بود و نصف گوش از بین رفته بود و به اصطلاح گانگرن شده بود. با چند متخصص گوش و حلق و بینی صحبت کردم ومعتقد بودند عمل جراحی و ترمیم آن بسیار سخت و سنگین است و باید از دنده فرد به گوش پیوند بزنند به همین دلیل بهترین کار پروتز مصنوعی برای ورزشکار آسیب دیده بود.»

این پزشک که ۱۴ سال سابقه فعالیت در حوزه کشتی دارد، ادامه می‌دهد: «شکستن گوش اگر همراه با عارضه باشد بسیار خطرناک است. در کشور‌های پیشرفته از جمله آمریکا برای کشتی‌گیران در سنین نوجوانی و جوانی، گارد‌های مخصوصی دارند که روی گوش ورزشکار قرار می‌گیرد. در برخی از کشور‌ها بدون این گارد‌ها اجازه کشتی به فرد داده نمی‌شود. زمانی که گوش می‌شکند بین پوست و قسمت غضروفی گوشت خون می‌ریزد و بافت فیبروز در آن ناحیه از گوش تشکیل می‌شود. شکستن گوش جدا از اینکه زیبایی را تحت تاثیر قرار می‌دهد، ممکن است منجر به مسدود شدن مجرای آن شود و روی شنوایی فرد تاثیر منفی بگذارد. اگر شکستن گوش به روش غیر طبیعی انجام بگیرد ممکن است به دلیل خونریزی زیاد، بافت گوش را از بین ببرد. شکستن غیر طبیعی گوش یک کار بسیار غیرعلمی و غیرحرفه‌ای است که با درد بسیاری همراه است.»

به گفته او بسیاری از کشتی‌گیران پیشکسوت و قهرمانان سعی می‌کنند موهایشان را در میان‌سالی بلند کنند که روی گوش‌شان را بگیرد تا شکستگی آن را نشان ندهند، زیرا گوش از حالت طبیعی خارج شده است. حتی شاید قهرمانانی داشته باشیم که به دلیل بافتی که دارند گوش‌شان سالم مانده است. در کل کشتی‌گیران حرفه‌ای تمایل به این کار ندارند. از طرفی الزاما هر کسی که گوشش را بشکند دلیل بر اینکه قهرمان جهان یا المپیک شود، نیست.

ملک محمدی ادامه می‌دهد: از نظر پزشکی به گوش‌های شکسته، گل‌کلمی می‌گویند و کشتی‌گیر می‌تواند بلافاصله بعد از شکستن گوش به بیمارستان مراجعه کند تا با شکاف نقطه خاصی از پشت گوش، خون را تخلیه و آن را چند روز باندپیچی کنند، این کار موجب کمترین تاثیر بدشکلی روی گوش می‌شود. همچنین فرد می‌تواند بعد‌ها با مراجعه به متخصص گوش و حلق و بینی و به وسیله عمل جراحی زیبایی گوش را ترمیم کنند گرچه با این اقدامات، قطعا گوش به حالت اولیه و اصلی خود برنمی‌گردد.

این پزشک با بیان اینکه روش‌های متفاوتی برای شکستن گوش وجود دارد، توضیح می‌دهد: «برای این کار از ابزار‌هایی مثل دم‌باریک، انبردست هم استفاده می‌کنند، گوش را بین در می‌گذارند، یک سکه بین گوش می‌گذارند و به آن ضربه می‌زنند. با مشت گوش را می‌شکنند. از راه‌های بسیاری برای این کار استفاده می‌شود که همه این راه‌ها بسیار خطرناک است و ممکن است منجر به قطع عضو شود.»

دبیر فدراسیون پزشکی ورزشی می‌گوید: «این کار از نظر قانونی، شرعی و اخلاقی جرم است و اگر کسی از این افراد شکایت کند، قابل پیگیری است. متاسفانه بسیاری از نظر فرهنگی فکر می‌کنند شکستن گوش نشان دهنده حرفه‌ای بودن یک کشتی‌گیر است در حالی که نشان برتری مدالی است که یک ورزشکار به صورت اخلاقی می‌تواند بگیرد نه گوشی که شکسته می‌شود.»

منبع: ایسنا

انتهای پیام/

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
محمود
۱۱:۲۷ ۰۸ بهمن ۱۳۹۹
عجب .....هستن که گوشارو میشکنن
Iran (Islamic Republic of)
یاسین
۱۸:۵۲ ۰۴ شهريور ۱۳۹۹
دوست دارم گوشمو بشکونم
Iran (Islamic Republic of)
ناصر
۲۱:۵۲ ۰۷ دی ۱۳۹۸
من عاشق گوش شکسته هستم امان از ژنتیک مزخرف و هیکل درست حسابی بهمون نداد بتونیم کشتی گیر بشیم...