به گزارش خبرنگار کشتی و رزمی گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران جوان، دکتر پورسعید رئیس کمیته پزشکی فدراسیون کشتی با بیان این مطلب افزود: برای روش درمان مصدومیت پای علیرضاکریمی باید تصمیم میگرفتیم و در معایناتی که صورت گرفته بود شک بر این بود که رباط صلیبی قدامی وی پاره است، ولیکن ام آر آی اول، پارگی کامل را نشان نمیداد و در آزمایش ام آر آی مجدد که از پای کریمی گرفته شد این موضوع به اثبات رسید.
وی گفت: در این مورد جلسهای دیروز (جمعه) با حضور غلامرضا محمدی و ابراهیم مهربان سرمربی و مربی تیم ملی کشتی آزاد، دکتر سهراب کیهانی متخصص ارتوپدی، دکتر مرتضی بهرامی نژاد پزشک و بدنساز تیم ملی کشتی آزاد و بنده در بیمارستان آرمان برگزار شد.
بیشتر بخوانید: تلاش کرمانشاهیها برای میزبانی شایسته در جام تختی/ نگرانی برای عدم استقبال تیمهای خارجی
پورسعید تصریح کرد: ۲ راه پیش رو داشتیم، یک انجام عمل جراحی که باعث میشد که در نهایت کشتی گرفتن برای کریمی در المپیک غیر ممکن باشد و راه حل دوم درمان غیر تهاجمی بود که در این مورد نیز ۲ راه را پیش رو داشتیم، یک اینکه که صبر کنیم و بدنسازی انجام دهیم و راه دوم اینکه ایجاد القای ترمیم (PRP) را به همراه بدنسازی و تقویت عضلات و تقویت تعادل انجام دهیم، که راه دوم را برگزیدیم.
رئیس کمیته پزشکی فدراسیون کشتی ادامه داد: نظر دکتر کیهانی این بود که بهتر است از روش PRP استفاده کنیم، تا علیرضا کریمی بتواند به تمرینات خود ادامه داده و شانس حضور در المپیک را از دست ندهد.
پورسعید اظهار داشت: به همین منظور امروز شنبه علیرضا کریمی در بیمارستان طالقانی prp شد و قرار است انجام تمرینات تعادلی و قدرتی که باعث افزایش عملکرد او میشود توسط دکتر بهرامی نژاد پیگیری شود و این کار ۳ ماه طول خواهد کشید و پس از آن علیرضا کریمی میتواند به تمرینات خود ادامه دهد.
رئیس کمیته پزشکی فدراسیون در پایان خاطرنشان کرد: در هر صورت درمان قطعی چنین مصدومیتهایی جراحی است، اما با توجه به اینکه شانس حضور کریمی در المپیک مطرح بود، تیم پزشکی روش دوم را انتخاب کرد و امیدوارم شاهد مصدومیتی برای کشتی گیران کشورمان به خصوص در آستانه حضور در المپیک نباشیم و حادثهی جدیدی رخ ندهد.
بیشتر بخوانید: اعلام برنامه مسابقات جام تختی/ آغاز رقابتها از ۱۸ دیماه در کرمانشاه
انتهای پیام/