به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، حبیب دانش منش رئیس دانشگاه علمی کاربردی استان فارس اظهار کرد: اولین رویداد ملی شتاب با موضوع فالوده و دسرهای سنتی شیرازی ۱۸ دی ماه سال جاری در شیراز برگزار میشود.
او افزود: این رویداد بومی بوده و به سبک استارت آپی حول محور موضوع فالوده و دسرهای سنتی شیرازی برگزار خواهد شد.
دانش منش بیان کرد: با توجه به اینکه تولید فالوده در شهر شیراز قدمتی چند صد ساله دارد، اما هنوز هیچگونه اقدام جدی و مهمی در خصوص توسعه علمی این محصول و برند سازی آن در استان فارس انجام نشده است. این مساله باعث شده است که این محصول صرفا در حد یک دسر ساده برای عموم جامعه تلقی شده در حالی که با برند سازی و توسعه انواع این محصول و کاربردی کردن ایدههای مربوط با آن میتوان اقدامات موثری را برای معرفی بیشتر این محصول در جامعه و ثروت آفرینی از آن برای شهر شیراز انجام داد.
رئیس دانشگاه علمی کاربردی استان فارس ادامه داد: اگرچه از نظر صنعتی طی چند سال گذشته اقداماتی در جهت تولید انبوه و صنعتی کردن تولید این محصول توسط شرکتهای مختلف تولیدی انجام شده است، اما هنوز این محصول جایگاه مطلوبی به عنوان یک محصول پرتقاضا در جامعه ندارد.
دانش منش یکی از ضعفهای عمده در این حوزه عدم ایده پردازی و نوآوری برای ایجاد تحول در خصوص تولید این محصول دانست و عنوان کرد برای این منظور این رویداد استارت آپی که با همکاری شرکتهای تولیدی بزرگ استان مانند: شرکت دایتی، رامک، جامعه هتلداران، شهرداری شیراز و سایر سازمانهای دیگر برگزار میشود، بدنبال بررسی و جمع آوری ایدههای مرتبط با فرمولاسیون، تولید، بسته بندی و نحوه عرضه فالوده شیرازی و دسرهای سنتی برای نوآوری در تولید و عرضه این محصولات به بازارهای مختلف میباشد.
رئیس دانشگاه علمی کاربردی استان فارس گفت: افرادی که ایدههای مرتبط با محورهای این رویداد را دارند میتوانند تا ۱۵ دی ماه با مراجعه به سایت startup. farsuast.ir و یا ایمیل startup.falodeshirazi @gmail. نسبت به ارسال ایدههای خود اقدام کنند.
او افزود: در این رویداد صاحبان ایده امکان ارائه ایده و محصول خود را در حضور سرمایه گذاران دارند و نهایتا به هریک از ایدهها امتیازاتی از جمله استقرار ایدههای برتر در مجتمع نوآوری و کار آفرینی دانشگاه علمی کاربردی استان فارس و حمایت از ایدههای برتر با ایجاد فرصتهای سرمایه گذاری داده میشود.
این رویداد ملی شتاب با موضوع فالوده و دسرهای سنتی شیرازی در ۹ محور طعم دهندهها و خواص موارد اولیه فالوده، فرمولاسیون تولید فالوده، بسته بندی و عرضه محصول، نحوه نگهداری و حفظ خواص محصول، فروش، بازار یابی و تجاری سازی، انواع دسرهای سنتی و طرز تهیه انواع سالاد شیرازی و سنتی، تولید دسته بندی، تجاری سازی و فروش انواع دسرها، نوآوری در تهیه انواع فالوده شیرازی و دسرها برگزار میشود.
انتهای پیام/