به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه،علیرضا تخت شاهی مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب شهری استان کرمانشاه با بیان اینکه شبکه جمع آوری فاضلاب روانسر ۸۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد، گفت : ۱۵ کیلومتر از شبکه باقیمانده نیز با تامین اعتبارات در کوتاهترین زمان ممکن انجام میشود.
او از خرید و اختصاص یک دستگاه واترجت برای رفع گرفتگی و شستشوی شبکههای آب و فاضلاب شهرهای روانسر و شاهو خبر داد و گفت : برای خرید این دستگاه ۱۰ میلیارد ریال هزینه شده و تا پایان سالجاری تحویل شهرستان خواهد شد.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب شهری استان کرمانشاه افزود: پیمانکار پروژه خط انتقال فاضلاب پایین دست سراب روانسر مشخص شده و تا پایان ماه جاری آغاز به کار خواهد کرد.
تخت شاهی افزود: باتوجه به ثبت جهانی اورامانات در آینده نزدیک و برگزاری رویداد گردشگری ۲۰۲۰ در استان، پروژههای آب و فاضلاب شهری در شهرستان روانسر به عنوان دروازه اورامانات با جدیت و حساسیت بیشتری اجرا میشود.
او با بیان اینکه عملیات ساخت مخزن ۲ هزار متر مکعبی شهر شاهو نیز با ۹۰ درصد پیشرفت فیزیکی در حال اجرا است، افزود: مشکل عمده بخشهای آب و فاضلاب در شهر شاهو، نبود ردیف و کد اعتباری است که برای اجرای این مهم، طرح توجیهی و مطالعات نهایی آب و فاضلاب این شهر از منابع داخلی شرکت در حال انجام است.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب شهری کرمانشاه گفت: از محل اعتبارات ماده ۱۲ و تنش، ۱۸ میلیارد ریال برای آب و فاضلاب شهر شاهو در نظر گرفته شده و با توجه به وضعیت این شهر، اعتباراتی را هم از محل منابع داخلی شرکت برای اصلاح شبکههای اصلی شهر اختصاص خواهیم داد.
تخت شاهی افزود: تکمیل ایستگاه پمپاژ آب سراب به عنوان منبع دوم تامین آب در زمان اضطراری، در دستور کار است.
فرماندار شهرستان روانسر گفت: کمیته برنامه ریزی شهرستان پنج میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال برای بخش آب و فاضلاب شهری روانسر مصوب کرده است.
سعدی مصطفی زاده افزود: این اعتبار برای اجرای چهار پروژه افزایش ظرفیت مخازن آب شهر شاهو، ساماندهی چشمهها و تهیه و نصب مخزن محله قشلاق شاهو و اصلاح شبکه آب آشامیدنی شهرهای روانسر و شاهو در نظر گرفته شده است.
او شتاب بخشیدن به اجرای شبکه جمع آوری فاضلاب در پایین سراب را خواستار شد و افزود: اجرای این پروژه و ساماندهی سراب یک دغدغه و مطالبه عمومی است.
انتهای پیام/د