به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان ، امان الله طوقی سرپرست معاونت بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی سیستان وبلوچستان گفت: بیشاز ۱۰ هزار و ۵۴۰ هکتار از زمینهای کشاورزی این استان در سال زراعی جاری به زیر کشت جو پاییزه رفته که نسبت به پارسال ۷۵درصد رشد داشته است.
امان الله طوقی اظهار داشت: جو بعد از گندم در سیستان و بلوچستان بیشترین سطح زیر کشت را به خود اختصاص داده است.
او افزود: کشت این محصول از اواخر مهر آغاز و تا پایان دی به اتمام میرسد و کار برداشت آن از اواخر اسفند شروع و تا خرداد سال بعد ادامه دارد.
سرپرست معاونت بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی سیستان وبلوچستان گفت: کشت این محصول در استان با هدف تأمین بخشی از علوفه مورد نیاز دام و خوراک طیور انجام میشود.
سیستان و بلوچستان به سبب نزدیکی به خط استوا و بهره گیری از رطوبت دریا توانمندی زیادی در تولید محصولات گرمسیری و نیمه گرمسیری و بعضا منحصر به فرد از جمله انبه، موز، پاپایا، گواوا، هندوانه آناناسی، نارگیل، زیتون محلی، انار، مرکبات و ... دارد.
تولید محصولات کشاورزی در سیستان و بلوچستان در طول سال رواج دارد و زمینهای برخی مناطق این استان مانند نیکشهر، سرباز، ایرانشهر، کنارک و چابهار در هر سال توان تولید ۲ بار محصول را دارند.
انتهای پیام/ع