استاندار خراسان شمالی در نشست با فعالان سیاسی غیر حزبی استان ضمن تاکید بر توسعه همه جانبه همچنین صیانت از رای مردم را وظیفه مجریان انتخابات دانست و گفت: در برخورد با تخلفات انتخاباتی کوتاه نمی آیم.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بجنورد   محمدعلی شجاعی گفت : تغییر و عدم ثبات مدیریت را سمی دانست که به بدنه اجرایی مملکت تزریق شده است، و برای شایسته گزینی و ثبات مدیریت بهایی قائل نیستیم و انتخاب را به عنوان دستمزد یا عملی برای دلخور نشدن دیگران می دانیم.

او ادامه داد: برخی از افراد از بدو خلقت خود برای مدیریت آفریده نشده اند اما ما می‌خواهیم به زور آنان را مدیر کنیم در حالی که می‌دانیم این نیروهای انسانی هستند که یک منطقه را می‌سازند و دلیل آنکه استان‌های دیگر از ما جلوتر هستند این است که آنان اول منطقه خود را ساخته و آباد کرده اند و فضای خوبی را برای سرمایه‌گذاری فراهم کرده اند.

 شجاعی با بیان اینکه از روزی که به استان آمدم به دنبال تعویض نیرو نبودم چرا که هنر من باید تغییر رویکرد نیرو باشد، تاکید کرد: اگر فردی کار نکند و مانع حرکت کاروان توسعه استان شود برکنار می شود بنابراین هر گونه تغییر و ارتقای نیرو فقط مربوط به کار بوده است.

او تصریح کرد: خراسان شمالی باید فصل مشترک تمامی کارها باشد اما یک اشکال نیروهای بومی استان این است که تا بخشی از اجرا کنار ما هستند اما بعد از آن کار کردن را توقف می کنند .

استاندار خراسان شمالی در ادامه افزود: استان دچار برخی نداشته هاست که برخی از آنها به دلیل نوپا بودن استان طبیعی است اما ایجاد این نداشته ها در مسیر توسعه استان مانند راه و راه آهن بسیار طولانی شده است بنابراین استان به اندازه سنش نیست.

 محمدعلی شجاعی مطرح کرد: در این ۱۵ سال تشخیص اولویت برای هزینه اعتبارات نبوده است و ما مصر هستیم بر اساس اولویت ها حرکت کنیم بنابراین سند توسعه استان با برش شهرستانی و به دست نیروهای بومی استان تهیه شد و امروز چراغ راه حرکت ماست.

شجاعی در بخش دیگر سخنان خود به برخی از انتقادها اشاره داشت و گفت: در هر حوزه ای که قدم برمیداریم با جمله " مگر الان وقتش است" مواجهه می شویم حال سوال اینجاست آیا مشکلات اشتغال و اقتصاد تنها برای استان خراسان شمالی است؟ این عادت به نداشتن ها به مانند یک سم برای توسعه است و کسی نمی پرسد چرا تا کنون نداشته ایم.

او ادامه داد: برای حل مشکلات باید کارهای زیربنایی انجام دهیم به عنوان مثال تا وقتی که نرخ بیسوادی جامع روستایی پایین است نمی توانیم در مورد بهره مندی از تکنولوژی نوین آبیاری صحبت کنیم.

 شجاعی اشاره داشت: در سفر ۷۰ مسئول کشوری به استان و برگزاری بیش از ۱۰۰ نشست با مقامات ملی تلاش کردم کمبودهای اعتباری استان جبران شود .

اوتاکید کرد: ۱۵ درصد اعتبارات کشور توزیع می شود و ۸۵ درصد دیگر در یک ظرف مشترک باقی می ماند که باید با برقراری ارتباط با مرکز این اعتبارات را جذب کنیم بنابراین دلسوزان استان برای رفع نداشته های استان ارتباطات خود با مرکز را غنی کنند.

 شجاعی خاطر نشان کرد: برای عرضه محصولات تولیدی استان تلاش داریم بازارهای ملی و بین المللی ایجاد کنیم که هفته گذشته در تهران با سه سفیر کشورهای مختلف در ایران برای کار اجرایی نشست داشته ام.

او ادامه داد: قرار گرفتن در رتبه چهارم بین ۱۱ استان در بهبود وضعیت شاخص کسب و کار، رتبه دوم کشوری در جذب اعتبارات اشتعالزا و کاهش نرخ بیکاری به رقم ۷.۴ نشان می دهد که در مسیر توسعه گام برمیداریم که شاید این ارقام اکنون ملموس نباشد اما با ادامه این روند کم کم در سفره مردم مشاهده خواهد شد.

استاندار خراسان شمالی با بیان اینکه مسئولیت پذیر و مشورت پذیر هستم اما اختیارم را به دیگران نمی دهم، افزود: مشورت ها را گوش می دهم و هر جا به نفع استان باشد عملی می کنم و همچنین اعتقاد دارم برای توسعه تمامی ارکان حاکمیت باید منسجم باشند.

انتهای پیام/ه

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.