به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از قزوین ، حجت الاسلام علی نعمت اللهی مدیرکل تبلیغات اسلامی استان قزوین در همایش محبان فاطمی و مدافعان ولایی گفت: دین، باورها و رهبری مهمترین ارکان سرمایههای اجتماعی نظام اسلامی محسوب میشوند.
حجت الاسلام نعمت اللهی افزود: قدرت اجتماعی در عصر کنونی یک شاخص و رکن اساسی در کشورها محسوب میشود که مردم، باورها و رهبری مهمترین آن است.
او اضافه کرد: گاهی در کشوری مانند کوبا فردی، چون فیدل کاسترو، ماندلا در آفریقا، گاندی در هند و عمر مختار در لیبی ظهور میکند که تنها قدرت اجتماعی هستند، اما در جامعه ما باورهای مردم از جنس دیگری است.
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان گفت: جنس باورهای ما دینی است و شاخصه باور شیعی یکی اندیشه ظلم ستیزی حسینی و دیگری انتظار درخشان مهدویت است و بقیه موارد ذیل اینها تعریف میشود.
حجت الاسلام نعمت اللهی ادامه داد: جنس مردم ما هم فرق میکند و باور ما سرمایههای اجتماعی است و دین و باورها و رهبری از مهمترین ارکان آن است.
او بیان کرد: ولایت فقیه یک عنصر اعتقادی و تداوم دهنده راه انبیاست و ما ولایت را جانشین امام زمان میدانیم که یک نگاه نیز سرمایه ارزشمند اجتماعی است و در باور ما رهبری در جامعه پیوند نا گسستنی دارد.
حجت الاسلام نعمت اللهی گفت: یکی از گروههایی که میتوانند در تقویت سرمایههای اجتماعی کمک کنند شما مداحان و شعرای دینی هستند و نقش شما برجسته است، چون مخاطبان شما اگر درست هدایت شوند به نتایج ارزشمندی میرسیم.
او اظهار داشت: انقلاب اسلامی و تداوم جنگ تحمیلی زاییده قدرت اجتماعی بود و حوادث و فتنهها نیز با همین قدرت اجتماعی مدیریت شد و در اتفاقات اخیر هم که از سوی دشمن هدایت میشد مردم و رهبری در صحنه بودند و بساط بدخواهان را جمع کردند.
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان قزوین بیان کرد: علیرغم اینکه به رفتار و عملکرد دولتمردان انتقاد داریم، اما وقتی موضوع حفظ ارزشها مطرح میشود مردم با بصیرت رفتار و حساب همه مسائل را از انقلاب و نظام جدا میکنند.
حجت الاسلام نعمت اللهی ادامه داد: در شرایط کنونی همه موظفیم در این فرآیند اجتماعی نقش آفرینی کنیم و در زمانی که دشمنان با همه وجود به میدان آمدهاند و قدرت اجتماعی، رهبری و نظام را زیر سوال بردهاند حواسمان جمع باشد و از ارزشها صیانت کنیم.
حجت الاسلام احسان بی آزار تهرانی استاد حوزه هم در این همایش گفت: سکوت برخی خواص در فتنهها و بی تفاوتی در برابر توطئه نفاق دشمنان یک تهدید و نگرانی است که باید در برابر آن هوشیار بود.
این استاد حوزه در ادامه افزود: در قرآن ۳۰۰ آیه در مورد نفاق داریم که نشان میدهد این موضوع از کفر بدتر است و اگر مراقب نباشیم، نفاق با شرایط پیچیده و عجیبی که دارد میتواند یک تهدید جدی باشد.
او بیان کرد: خدعه و نیرنگ و نفاق در هر دورهای با ظاهری ظاهر میشود و امروز هم مسائلی، چون سی اف تی و پالرمو و مذاکره نوعی ترفند نفاق جدید است.
حجت الاسلام بی آزار تهرانی گفت: تاریخ را که مطالعه میکنیم میبینیم خیلیها در لاک نفاق بوند و بعد از رحلت پیامبر (ص) خود را نشان دادند و هدف گذاری سقیفه این بود که یک اهمال در دین ایجاد کنند که معاویه آن را امضا کرد.
او از فضای مجازی به عنوان یک تهدید یاد کرد و یادآور شد: فضای مجازی امروز قتلگاه جوانان است به طوری که رهبری فرمودند اگر رهبر نبودم برای ساماندهی این فضا ورود میکردم که اهمیت این موضوع را در عصر کنونی نشان میدهد.
حجت الاسلام بی آزار تهرانی افزود: اگر دفاعیه حضرت فاطمه (س) نبود چیزی از ولایت نمیماند و اگر زهرای مرضیه نبودند اسمی از پیامبر (ص) و علی (ع) نمیماند و همه انبیا در سیرشان به زهرا اتکا دارند و اگر این بانوی بزرگوار نبود از دین هم خبری نبود و همه زحمات به هدر میرفت.
این استاد دانشگاه و کارشناس مسایل دینی اظهار داشت: انقلاب ما هم برگرفته از ولایت و مکتب حسین و فاطمه زهراست و ما هم باید فهم ولایت داشته باشیم تا انقلاب مصون بماند.
حجت الاسلام بی آزار تهرانی افزود: سکوت خواص یک انفعال و تهدید جامعه است و یک عده که قلب رهبری را نشانه گرفتهاند در مقابل فتنهها سکوت میکنند و این روزها فصل ریزش هاست.
او گفت: دشمنان امنیت کشور را نشانه گرفتهاند و در این حوادث اخیر یک قدم مانده بود تا گاز کشور قطع شود و تأسیسات هستهای اصفهان تصرف شود و اگر شجاعت و هدایت رهبری نبود تا ۱۰ سال دیگر کشور روی امنیت را نمیدید.
بی آزار تصریح کرد: در این حوادث حتی کسانی که اهل طغیان هم بودند گفتند رهبری در این حوادث عیاری و جوانمردی کرد و با بصیرت و درایت این فتنه را در ۴۸ ساعت جمع کردند در غیر این صورت سرنوشت سوریه را داشتیم.
بی ازار ادامه داد: دشمنان تلاش میکنند اطراف ولایت را خلوت کنند و ما وظیفه داریم با روشنگری این توطئه را نیز خنثی کنیم.
در پایان از پیش کسوتان، مداحان و شعرای آئینی تجلیل شد.
انتهای پیام/