به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان ، غلامعلی گنجعلی مدیرکل اداره غله و خدمات بازرگانی سیستان و بلوچستان گفت: با واحدهای تولیدی نان که مرتکب هرگونه تخلف از جمله رعایت نکردن موارد بهداشتی، استفاده از جوش شیرین در پخت نان و رعایت نکردن ساعت پخت شوند براساس قانون برخورد خواهد شد.
غلامعلی گنجعلی اظهار داشت: طرح بازرسی و نظارت بر نحوه عملکرد واحدهای تولید نان استان به منظور پخت نان با کیفیت و بهداشتی بطور دائم در حال اجراست.
او افزود: این طرح با همکاری و هماهنگی بازرسی سازمان صنعت، معدن و تجارت، فرمانداریها و اتحادیه صنف نانوایان در سه زمان کاری صبح، ظهر و عصر انجام میشود.
مدیرکل اداره غله و خدمات بازرگانی سیستان و بلوچستان گفت: بازرسان این اداره با بازدید و ارائه گزارش روزانه در راستای رفع مشکلات احتمالی اقدام میکنند.
او رعایت نکات بهداشت فردی و محیطی، ساعات پخت منظم نان و استفاده از افزودنیهای مجاز از جمله خمیرمایه به جای جوششیرین در نان و رعایت مدت خواب خمیر و استاندارد وزن چانه نان را از وظایف نانوایان عنوان کرد.
انتهای پیام/ع